A fost răpită din maternitate și vândută în SUA. O tânără din România și-a regăsit părinții după 25 de ani VIDEO | Demamici.ro

A fost răpită din maternitate și vândută în SUA. O tânără din România și-a regăsit părinții după 25 de ani. Belle Barbu s-a născut în România, însă a fost luată din brațele părinților săi și vândută în urmă cu 25 de ani unei familii din America.

Tânăra, în vârstă acum de 26 de ani, a aflat abia în 2019 despre adevăratele ei origini și modul în care a fost vândută unei familii din Utah.

Din primele informații aflate, se pare că părinții români ai fetei au fost înștiințați că fiica lor murise la naștere. În realitate, ea avea să fie vândută unor americani.

A fost răpită din maternitate și vândută în SUA. O tânără din România și-a regăsit părinții după 25 de ani

Anii au trecut, iar Belle a început să își pună semne de întrebare pe măsură ce creștea. S-a întrebat în repetate rânduri de ce nu seamănă cu părinții ei, până când aceștia i-au explicat într-o zi că s-a născut în România, într-o familie care nu a dorit-o.

Însă acest răspuns nu a mulțumit-o pe Belle, care nu a încetat niciodată să își pună întrebari cu privire la originile sale.

După ce a plecat la facultate, relația cu părinții ei adoptivi s-a deteriorat, iar acest lucru a impulsionat-o și mai tare să-și găsească originile.

A pornit singură în căutarea familiei din România

Belle Barbu a descoperit în 2019 un grup de Facebook care îi ajuta pe români să își găsească familiile. Ea și-a lăsat datele de contact și a reușit să primească imediat un răspuns din partea persoanei care gestiona acel grup de Facebook.

Ea a recunoscut numele de familie Barbu și în doar 48 de ore, femeia a reușit să-l contacteze pe fratele lui Belle, Moise, în vârstă de 20 de ani.

Belle a descoperit apoi că mai are încă o soră pe nume Simona, în vârstă de 33 de ani, şi un frate, Florian, în vârstă de 29 de ani.

Ulterior, au fost identificați și părinții ei biologici, despre care a aflat că locuiau în Italia, lângă Roma.

După 3 săptămâni, a avut prima conversație cu părinții la telefon.

„Când m-am născut, în octombrie 1994, medicii le-au spus că sunt bolnavă, deşi nu au specificat ce am şi am fost ţinută în spital, în timp ce ei au plecat acasă.

Câteva zile mai târziu, când s-au întors, li s-a spus că am murit. Când au plecat, o asistentă a fugit după ei pentru a le spune adevărul -că am fost luată şi vândută. Părinţii mei au folosit ultimii bani pe care îi aveau pentru benzină şi au mers la fiecare orfelinat pentru a încerca să mă găsească. Dar banii s-au epuizat, iar după un an nu au mai avut unde să se întoarcă,” a povestit Belle.

Prima întâlnire cu părinții ei a avut loc la Roma

Belle Barbu a luat apoi legătura cu organizația Operation Underground Railroad (O.U.R.), care luptă pentru eradicarea traficului de copii în întreaga lume.

Un singur bebeluș poate valora zeci de mii de euro pentru rețelele de traficanți care falsifică certificatele de naştere şi vând bebeluşi agenţiilor pentru adopţie.

Tot în 2019, Belle a reușit să își întâlnească părinții la Roma, iar întâlnirea a fost una emoționantă.

Am simţit o astfel de legătură cu ei. Să-mi iau rămas bun a fost dureros,” a spus tânăra, care de atunci nu i-a mai văzut.

Vezi si: Nicolae a trăit în 6 orfelinate, iar apoi a fost adoptat de o familie bogată din SUA. Visul american s-a transformat într-un coșmar | Demamici.ro

Vezi si: Vezi și: Dragoș, un tânăr adoptat în SUA la vârsta de doi ani, își caută mama biologică din România | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni