5000 de familii vor să adopte acest băiețel de 9 ani, după ce-au văzut un clip viral cu el: „Mi-ar plăcea să am cui să spun mama și tata” VIDEO | Demamici.ro

5000 de familii vor să adopte acest băiețel de 9 ani, după ce-au văzut un clip viral cu el. Poveste emoționantă de viață, după ce un băiețel de 9 ani a reușit să impresioneze până la lacrimi o țară întreagă.

Jordan trăiește de la vârsta de 3 ani într-un centru de plasament din SUA, după ce părinții l-au abandonat.

Rămas singur pe lume, Jordan visează la un singur lucru: o familie.

Până de curând, îl mai avea doar pe fratele său, Braison, însă anul trecut el a fost adoptat de o familie și l-a lăsat singur.

Norocul i-a surâs în ziua în care o echipă de la un post de știri a făcut un reportaj la centrul de plasament la care se află și Jordan.

Unul dintre reporteri a stat de vorbă și cu el și a încercat să afle ce emoții se ascund în sufletul său. L-a întrebat unde și-ar dori să călătorească, dacă ar avea ocazia, iar răspunsul copilului l-a surprins și pe reporter: „La o petrecere de adopție, într-o casă”.

5000 de familii vor să adopte acest băiețel de 9 ani, după ce-au văzut un clip viral cu el

Jordan a oferit un răspuns similar și atunci când a fost întrebat ce dorință arzătoare și-ar dori să îi fie îndeplinită dacă ar întâlni o zână.

„Să am o familie, și o familie, o familie. Acestea sunt singurele dorințe pe care le am.”

Pentru Jordan, ideea de familie, de a aparține unei comunități, este visul cel mai mare. S-a gândit chiar să devină ofițer de poliție când va fi mare, pentru că iubește ideea de a proteja și a servi comunitatea. Însă, mai presus de toate, își dorește să fie iubit.

„Mi-ar plăcea să am o familie, să am cui să spun mama și tata, ori doar mama sau doar tata. Nu prea îmi pasă. Este important să am oameni cu care să pot sta de vorbă când am nevoie. Sper să mă aleagă cineva”, a spus Jordan la un post tv din Oklahoma citat de Today.

5000 de cereri de adopție în urma difuzării reportajului

Marea dorință a lui Jordan este acum pe cale să se îndeplinească. Copilul a reușit să emoționeze toată America, în urma difuzării reportajului. Interviul cu el a devenit viral, iar asistentul social care se ocupă de plasamantul lui Jordan spune că a primit peste 5.000 de cereri de adopție pentru el în ultimele săptămâni.

Centrul de plasament mai spune că a fost contactat inclusiv de familia care l-a adoptat pe fratele lui Jordan, care a spus că este deschisă la ideea de a-l adopta și pe el și astfel încât cei doi frați să fie din nou împreună.

Vezi si: Nicolae a trăit în 6 orfelinate, iar apoi a fost adoptat de o familie bogată din SUA. Visul american s-a transformat într-un coșmar | Demamici.ro

Vezi și: Abandonat la nastere, crescut in orfelinat. Valentin are 37 de ani, a absolvit Medicina si vrea sa devina anestezist | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni