4 copilasi au ramas orfani dupa ce parintii au murit intr-un accident rutier | Demamici.ro

4 copilasi au ramas orfani dupa ce parintii au murit intr-un accident rutier. Ziua de 12 ianuarie a fost una tragica pentru o tanara familie, implicata intr-un accident rutier in Bunbury.

Eduardo Rodrigues, in varsta de 41 de ani, si sotia sa, Danielle Bileski de 37 de ani, au murit dupa ce autoturismul in care se aflau, un Nissan Pathfinder, s-a rostogolit de 5 sau 6 ori, pe autostrada Forest, langa Bunbury.

In masina se aflau parintii lui Eduardo Rodrigues, Anthony in varsta de 3 ani, Andre in varsta de 6 ani si Rafael de doar 3 luni. Fiul cel mare al cuplului, un baiat in varsta de 15 ani, nu se afla in masina in momentul producerii accidentului.

Vezi si: O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

In urma impactului, cei trei copii si bunicii au fost dusi de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale, insa micutul Rafael a fost in starea cea mai grava.

Bebelusul in varsta de 3 luni a fost operat pe creier pentru a-i fi eliberata presiunea intracraniana si a-i fi oprita hemoragia. Operatia a avut loc pe data de 3 februarie, iar doctorii spun ca a fost un real succes.

Imaginile cu baietelul in varsta de 3 luni au fost facute publice pe pagina Go Fund Me care a fost infiintata cu scopul de a-i ajuta pe fratii ramasi orfani in urma accidentului. Intr-un timp record s-a adunat suma de 116.000 de dolari.

4 copilasi au ramas orfani dupa ce parintii au murit intr-un accident rutier

Momentan copilasii se afla in grija bunicilor. Mariana Queiroz, o prietena a cuplului, se afla intr-o masina din fata celei implicate in accident in momentul in care s-a petrecut tragedia. Femeia a descris clipele fatale pe care le-a vazut in oglinda retrovizoare.

„Imi amintesc cum sotul meu a tipat: „Mariana, sunt ei!”. Nu am putut sa gandesc prea multe in acele momente”, a declarat femeia potrivit Daily Mail.

Mariana a vazut cum masina s-a rostogolit de mai multe ori. Au oprit imediat pe dreapta si au alergat spre masina facuta zob.

„Erau o multime de oameni in jurul masinii. O femeie a intrat si a scos bebelusul si o alta persoana l-a scos pe Anthony. Copilasul cel mare striga incontinuu: mama a murit, mama a murit”. Eu ii tot spuneam: „Nu, uita-te la mine. Linisteste-te!”

Ajutoarele au sosit imediat, iar medicii le-au acordat victimelor primul ajutor. Din pacate, pentru cei doi soti nu s-a mai putut face nimic. In urma accidentului patru copii au ramas orfani.

Vezi si: Familie, distrusa intr-un accident rutier. Parintii au murit pe loc, fetita de 3 ani, in stare grava | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână