Zenaida, fetita Adelinei Pestritu, prima intalnire cu Mos Craciun! Cum a reactionat micuta VIDEO | Demamici.ro

Zenaida, fiica Adelinei Pestritu, a avut prima intalnire cu Mos Craciun, prilej foarte bun si pentru mamica sa retraiasca momente frumoase din copilarie. Prima intalnire a Zenaidei cu Mos Craciun a fost una plina de zambete, atat pentru micuta, cat si pentru Adelina. Desi nu vorbeste inca, micuta Zenaida stie cum sa-si ceara drepturile atat de la Mos Craciun, cat si de la parinti.

„Ea incepe si-si cere dreptul la atentie si imediat tipa, ne cheama si vrea sa stam numai in preajma ei, sa glumim cu ea, sa dansam, sa facem ca toate animalele, sa ne jucam cu ea… „, a declarat Adelina Pestritu pentru Stirile Kanal D.

„Am avut bucuria de a-l primi pe Mos Craciun din Laponia care ne-a fost oferit de Ambasada Finlandei la Bucuresti, avand in vedere ca domana ambasador este membra a bordului acestui centru educational care se adreseaza copiilor intre 2 si 6 ani”, a declarat Mihaela Geoana, organizatoarea evenimentului.

Evenimentul organizat de Centrul Educational Nordic a avut un scop bine implementat. Adelina Pestritu si Virgil Steblea au devenit pentru prima oara parinti pe 3 august 2018. Zenaida Maria le-a adus parintilor implinirea si fericirea pe care numai un pui de om o poate aduce intr-o familie.

„Primul ei plânset m-a făcut să simt fericirea până în măduva oaselor și să-mi curgă șiroaie de lacrimi imposibil de controlat. Am știut că abia atunci am simțit ce înseamnă cu adevărat să fii un om realmente fericit. Eram incredibil de emoționată din cauza operației, tremuram și puneam o mie de întrebări pe secundă. Din momentul în care am intrat în sala de operație, am știut că, după primele 10 minute, viața mea va avea alt sens și voi deveni o altă persoană, gata oricând să lupte cu toate forțele pentru puiul ei. Așa a și fost”, a povestit Adelina Pestritu pe blogul ei.

Citeste si:

ANDREEA IBACKA A NASCUT O FETITA PERFECT SANATOASA! CABRAL: „GATA! UI’ CE FRUMOASA E! SEAMANA PE TAC’SU!!!”

EXISTA MOS CRACIUN? RASPUNSURI PE CARE SA I LE DAI COPILULUI, RECOMANDATE DE PSIHOLOGI

CHIAR SI DUPA NASTERE, O PARTE DIN COPILUL TAU RAMANE IN TINE. E DEMONSTRAT STIINTIFIC – MICROCHIMERISMUL FETAL | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni