Vecinii Angelinei Jolie, nemulțumiți de cum își educă vedeta copiii: „Nu îi poate controla, sunt gălăgioși noaptea, urlă!” | Demamici.ro

Vecinii Angelinei Jolie, nemulțumiți de cum își educă vedeta copiii: „Nu îi poate controla!” Angelina Jolie este o mamă eroină. Vedeta își crește singură în prezent cei 6 copii: 3 din căsnicia cu Brad Pitt și alți 3 adoptați cu mult înainte de prima ei sarcină.

Totuși, în viziunea unora, Angelina ar mai avea de lucrat la capitolul „educația copiilor”. Potrivit unor surse din presa internațională, vecinii actriței din cartierul exclusivist din Los Angeles ar fi nemulțumiți de modul în care se comportă copiii ei.

Vecinii Angelinei Jolie, nemulțumiți de cum își educă vedeta copiii

„Au existat oameni care au locuit aici timp de 50 de ani și nu au avut probleme cu zgomotul, așa cum avem acum”, au declarat vecinii.

Se pare că cei șase copii ai Angelinei Jolie ar fi mult prea zgomotoși pentru gusturile vecinilor elitiști, iar odată cu pandemie și izolarea acasă, aceștia s-au plâns de mai multe ori de gălăgia provocată de ei atunci când stau la piscină sau când joacă ping pong.

Unii sunt de părere inclusiv că vedeta nu ar avea un control suficient de mare asupra lor.
Iar problemele nu se opresc aici: copiii adolesceni ai Angelinei au stârnit furia vecinilor și din cauza serilor petrecute acasă cu muzica dată mult prea tare. Totodată, ei declară că au văzut copiii afară de multe ori după ora 23:00, fără ca aceștia să aibă acordul Angelinei Jolie.

Deși vecinii au încercat să îi atragă atenția Angelinei prin mai multe bilețele, aceștia nu au avut prea mare succes. Este cunoscut faptul că actrița are un stil de viață mai nonconformist și libertin, iar acest lucru s-a reflectat și în relația sa cu copiii.

Cum își educă Angelina Jolie copiii: „Încerc mereu să rămân calmă în fața lor”

În contextul pandemiei, Angelina a mărturisit că a rămas izolată alături de copii în locuința lor din Los Feliz, California.

Fiind o perioadă delicată, actrița s-a străduit să își protejeze copiii nu doar de temutul virus, dar și de starea de anxietate generată de pandemie.

„Toată atenția mea e îndreptată spre ei. Ca mulți alți părinți, încerc mereu să rămân calmă în fața situațiilor critice, astfel încât, copiii să nu-mi simtă fricile, anxietățile, pe lângă alte griji pe care știu că și le fac oricum”, a declarat ea într-un interviu recent.

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în 2019 și au decis să rămână în relații apropiate, de dragul copiilor. Actrița împreună cu cei 6 copii locuiesc la o distanță de 5 minute de mers cu mașina de casa actorului, iar vizitele au loc des.

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi si: Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni