Un elev de 12 ani a fost lovit de o masina, pe trotuar, in fata scolii | Demamici.ro

Un elev de 12 ani a fost lovit de o masina, pe trotuar, in fata scolii. O femeie a fost martora unui accident cumplit care s-a soldat cu moartea unui elev de 12 ani.

Accidentul s-a petrecut in apropierea unei scoli din Loughton, Essex, dupa ca un sofer de 51 de ani a plonjat cu masina pe trotuar si a lovit un elev care iesea din curtea scolii, potrivit Daily Mail.

Sonia Lard a fost martora intregii scene. Mama la randul ei, a fugit spre victima sa-i ofere primul ajutor. In tot acest timp, soferul a fugit de la fata locului.

Copilul se zbatea intre viata si moarte, iar Sonia Lard a incercat sa ii fie alaturi si sa il incurajeze, asa cum si mama copilului ar fi facut, daca ar fi fost acolo.

Cu lacrimi in ochi, Sonia a incercat sa ramana puternica si sa il incurajeze pe baiat, a carui stare se agrava de la o clipa la alta.

Un elev de 12 ani a fost lovit de o masina, pe trotuar, in fata scolii

„L-am tinut de mana si i-am zis sa reziste. I-am spus ca totul va fi bine si sa mai reziste putin, insa el nu zicea nimic. Imediat au sosit si paramedicii impreuna cu Politia.

Ne chinuiam cu totii sa il tinem in viata. Impactul fusese destul de grav. Medicii ii acordau primul ajutor, iar eu tot ce puteam face era sa il tin de mana si sa il asigur ca va fi bine, asa cum orice mama ar fi facut.

Nu l-am putut salva. Baiatul a murit. Nu pot sa exprim in cuvinte ceea ce simt acum. Si doar gandul la parintii si familia lui, care se confrunta cu asemenea tragedie, imi da fiori si ma intristeaza”, a povestit Sonia, femeia care i-a fost alaturi baiatului, in ultimele lui clipe de viata.

Martora accidentului a mai declarat ulterior ca, atunci cand va fi momentul potrivit, si-ar dori sa o intalneasca pe mama copilului si sa o asigure ca baiatul ei nu s-a chinuit.

Soferul fugar a fost apoi arestat de oamenii legii.

Victima, pe numele lui, Harley Watson avea 12 ani si era elev la Debden Park High School din Loughton.

„Suntem atat de devastati de cele intamplate. Harley era un baiat bun, sufletist si saritor. Va multumim tuturor pentru grija si mesaje, insa tot ce ne dorim acum este sa ne plangem copilul in liniste”, a fost declaratia data de familie presei.

Vezi si: O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni