Un copil de 5 ani a fost prins singur la volan, în mașină, pe autostradă. Se certase cu mama lui VIDEO | Demamici.ro

Un copil de 5 ani a fost prins singur la volan, în mașină, pe autostradă. Un copil în vârstă de 5 ani a fost „tras pe dreapta” de polițiștii statului american Utah. Băiețelul se afla singur la volanul SUV-ului familiei sale și conducea pe autostradă.

Copilul avea 3 dolari în buzunar și le-a spus polițiștilor că a plecat de acasă pentru că vrea să ajungă în California să-și cumpere un Lamborghini, bolid de lux care valorează aproximativ 200.000 USD.

Potrivit CNN, oamenii legii s-au sesizat după ce au observat că mașina condusă de copil circula cu o viteză de 15-30 km la oră pe autostradă, cu mult sub limita admisă.

Inițial, polițiștii au crezut că e vorba de un șofer căruia i s-ar fi făcut rău, așa că au pornit spre vehicul pentru a oferi ajutor.

Nu mică le-a fost surpriza în momentul în care la volanul mașinii se afla un copil.

„Câți ani ai? Ai 5 ani?”, se aude unul dintre agenți, uimit, în înregistrarea difuzată de poliția din Utah. „Uau … Unde ai învățat să conduci o mașină?”, mai întreabă el.

A fugit de acasă după o ceartă cu mama lui

Copilul a sustras mașina familiei și a pornit la drum, după ce fusese certat de mama lui.
Totul a pornit de la faptul că mama lui i-a spus că nu îi poate cumpăra un bolid de lux, motiv pentru care copilul a decis că nimic nu poate sta în calea dorinței sale.

Cu doar 3 dolari în buzunar, el a plecat la drum cu destinația California.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit pe parcursul acestei aventuri, iar copilul a ajuns în siguranță înapoi acasă.

Mulți au rămas uimiți de faptul că un copil de vârsta lui a reușit să ajungă pe autostradă singur, la volanul unei mașini.

„El stătea pe marginea din față a scaunului șoferului, aproape în picioare, astfel încât să poată atinge pedala de frână pentru a menține mașina oprită în timp ce eu stăteam acolo,” a mai povestit polițistul.

Procurorul local urmează să stabilească dacă va depune acuzații împotriva părinților, care lăsaseră băiatul în grija fratelui său mai mare, în timp ce erau plecați de acasă.

Vezi si: Un baietel de 5 ani a fugit de la bunici si a facut autostopul: „Vreau sa ajung la mama, la spital!” | Demamici.ro

Vezi si: Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni