Un copil de 2 ani a cazut de la etajul 5, dar a fost prins de un barbat. Momentul VIDEO | Demamici.ro

Un barbat in varsta de 28 de ani din China a devenit erou dupa ce a salvat de la moarte un copilas de 2 ani. Tonik Turghanbek isi parca masina in momentul in care a sesizat ca un baietel se afla pe pervazul geamului unui apartament de la etajul 5.

In fata blocului se adunasera si alti oameni care il vazusera pe copil, insa nimeni nu a apucat sa faca nimic. Copilul a cazut in gol. Barbatul de 28 de ani nu a stat nicio secunda pe ganduri si s-a repezit sa-l prinda.

Bratele lui i-au amortizat cazatura copilului. Impactul a fost atat de mare incat pana si Tonik Turghanbek s-a prabusit la pamant si a lesinat, noteaza Inside Edition.

„In momentul in care l-am vazut, cadea deja. Nu m-am gandit la nimic in acel moment, ci am vrut sa-l prind. Nu stiu ce s-a intamplat dupa asta pentru ca am fost lesinat o perioada. Cand m-am trezit, oamenii legii si cadrele medicale erau deja prezente”, a declarat Turghanbek pentru Reuters. Salvatorul si baietelul au fost dusi de urgenta la spital. Din fericire, niciunul nu s-a ales cu rani grave. Barbatul a suferit doar cateva zgarieturi la cap si pe brate.

Imaginile, surprinse de niste camere de supraveghere au fost facute publice si au devenit virale.

Tanarul de 28 de ani a primit felicitari pentru gestul sau. Micutul este acum in viata datorita lui. Intamplarea a avut loc intr-un oras din nord-vestul Chinei.

Din pacate, astfel de cazuri sunt frecvente in lume. Deseori micutii au cazut victimele neglijentei parintilor sau supraveghetorilor.

Adultii care trebuiau sa aiba grija de ei au lasat ferestrele deschise sau i-au lasat nesupravegheati perioade indelungate, timp in care copiii au reusit sa deschida geamurile si sa cada de la etaj.

Daca unii micuti au fost norocosi si au trecut pe langa moarte, altii si-au gasit sfarsitul. Nu va lasati niciodata copiii nesupravegheati! Cateva clipe de neatentie sunt suficiente pentru ca o tragedie sa aiba loc.

ATENTIE! Imaginile va pot afecta emotional!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni