Un barbat a murit dupa ce-a fost lovit de un val, in timp ce se juca cu copiii sai, in mare | Demamici.ro

Un accident tragic a lasat 6 copii fara tata si o sotie devastata de pierderea barbatului pe care il iubea inca din adolescenta.

Lee Dingle, in varsta de 37 de ani, a fost izbit de un val, pe o plaja din Carolina de Nord. Barbatul se juca cu trei dintre copiii sai in momentul in care a fost lovit de val atat de puternic incat gatul i-a fost rupt.

In urma impactului, caile respiratorii s-au blocat, iar Lee Dingle a murit din cauza lipsei de oxigen. In ciuda eforturilor de salvare, barbatul s-a stins o zi mai tarziu dupa tragicul accident.

Sotia acestuia, devastata, a postat un mesaj pe contul de socializare:

„Partenerul, iubirea, caminul meu au murit astazi din cauza unui accident stupid. Lee se juca pe plaja cu trei dintre copiii nostri, cand un val puternic l-a lovit, impingandu-l cu capul in nisip.

Gatul i-a fost rupt. Caile respiratorii i-au fost blocate. A stat prea mult fara oxigen pentru a se putea recupera. Niste eroi, printre care si copiii nostri, au incercat sa-l salveze, dar nu au reusit.

Cand ne-am intalnit eu aveam 18 ani, iar el 19. Suntem impreuna de atunci. Nu ar fi trebuit sa-i spun adio la 37 de ani. Nu stiu sa fiu adult fara el, dar va trebui sa invat. Imi doresc sa nu se fi intamplat asta. Rugati-va pentru noi!”, a fost mesajul postat de sotia lui Lee.

Shannon Hope Dingle nu-si poate reveni in urma pierderii suferite. In momentul in care ramane singura, durerea o copleseste. Tacerea apasatoare ii aminteste ca barbatul pe care l-a iubit nu ii mai este alaturi.

„Apoi, cand copiii sunt in paturile lor, iar in casa se asterne linistea, merg in dormitorul care a devenit prea mare doar pentru mine si… plang.

Am primit sustinere din partea voastra, dar tot ce imi doresc este sa ma tina el in brate. Doamne, cat de dor imi e de el!”

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

19 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni