Un baietel de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9 dupa ce a fost batut de parinti | Demamici.ro

Un baietel in varsta de 8 ani, al carui nume este trecut in rapoarte ca Anton si atat, s-a aruncat de la etajul 9 al blocului in care locuia dupa ce a fost batut de parinti. Tragedia a avut loc in Enerhodar, sudul Ucrainei.

Vecinii au alertat autoritatile la scurt timp dupa ce au vazut corpul micutului zacand pe pamant, insa medicii care au ajuns la fata locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.

In cadere, copilul s-a lovit la cap si a murit instant la impactul cu solul. Parintii au fost chestionati de politisti si au recunoscut ca obisnuiau sa aplice corectii fizice copilului cand se comporta inadecvat.

Vecinii au declarat ca i-au auzit pe parinti tipand la Anton si s-a auzit cum il bateau pentru ca si-ar fi rupt hainele. Cearta a avut loc chiar inainte ca baietelul de 8 ani sa se arunce de la etaj.

Un baietel de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9

Zhanna, vecina familiei, a declarat ca a auzit cum parintii il bateau. A urmat o perioada de liniste dupa care s-au auzit pasi de copil, in fuga. „Dupa cateva secunde s-a auzit cum trupul s-a lovit de pamant”, a spus femeia, potrivit Daily Mail. „M-am uitat pe geamul de la bucatarie si am vazut baiatul cum zacea pe jos. Am chemat ambulanta si politia”, a adaugat Zhanna.

Andrey, un alt vecin, a declarat: „Am vazut cand familia urca scarile spre apartamentul in care locuia. Zece minute mai tarziu copilul zacea pe pamant, iar parintii fugeau pe scari pentru a ajunge in strada”. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care a avut loc tragedia.

Vezi si: Bataia nu se uita. Efectele dureroase pe care violenta le are asupra dezvoltarii copilului | Demamici.ro

Parintii au recunoscut ca si-au agresat copilul in ziua in care a murit. „A sarit pe geamul din camera sa chiar dupa abuz”, se arata in presa locala ucraineana. De asemenea, parintii au admis ca obisnuiau sa-i aplice minorului corectii fizice cand „nu era cuminte”.

Un baietel de 8 ani s-a aruncat de la etajul 9

Dupa ce au fost interogati de autoritati, parintii au parasit apartamentul in care s-a petrecut tragedia. Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca pana la 5 ani de inchisoare.

„Baiatul a ramas mult in urma la scoala si a trebuit sa-l punem sa repede clasa I. Parintii nu se interesau de el deloc”, a declarat Oksana Zelenska, cadru didactic la scoala la care invata Anton.

Cu toate ca baietelul a mers la psiholog de mai multe ori, nimic nu anunta intentia sa de a-si pune capat zilelor: „Anton a venit la mine pentru consiliere de mai multe ori, insa nu am anticipat ca se va ajunge aici”, a declarat psihologul Zoya Pershyna.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni