Un băiețel de 7 ani s-a întors în locuința cuprinsă de flăcări ca să-și salveze surioara de 2 ani | Demamici.ro

Un băiețel de 7 ani s-a întors în locuința cuprinsă de flăcări ca să-și salveze surioara. Un băiețel de doar 7 ani s-a transformat într-un erou al comunității, după ce a ales să-și salveze surioara mai mică, cu toate că și-a pus propria viață în pericol.

Micuțul Eli, un copil din statul american Tennessee, s-a expus unor riscuri majore, însă știa că aceasta e singura soluție pentru ca surioara lui în vârstă de 2 ani să scape și ea teafară.

O seară liniștită, în familie, avea să se transforme în doar câteva ore într-o noapte de coșmar.

Familia Davidson s-a trezit în toiul nopții din cauza mirosului de fum și în doar câteva minute casa în care locuiau alături de cei trei copii ai lor era cuprinsă de flăcări, potrivit CNN.

Părinții au reșit să scape din casă împreună cu doi dintre copii, Erin și Eli. Flăcările blocaseră accesul în camera fetiței lor și le era imposibil să intre.

Pompierii se aflau pe drum, familia Davidvson nu putea sta cu mâinile în sân, în timp ce bebelușul familiei se afla blocat în casă.

„Fumul era atât de gros, flăcările deveneau tot mai mari… nu aveam nicio șansă să intrăm la ea. Singura noastră speranță mai era fereastra de la camera ei, însă nu puteam ajunge la ea, nu mă puteam cățăra. Așa că l-am ridicat pe Eli, care a intrat pe fereastra, și a putut să o ia din pătuțul ei. Nu există cuvinte care să exprime cât de mândri am fost de Eli în acel moment. A acționat cu curaj și responsabilitate, asemenea unui adult”, a spus tatăl copiilor.

La momentul sosirii celor 20 de echipe de pompieri, casa era deja făcută scrum și nu s-a mai putut salva nimic din ea.

Chiar și așa, familia Davidson este recunoscătoare că au scăpat teferi cu toții, în urma incendiului.

„Pe moment am crezut că nu voi reuși să o salvez la timp, însă apoi am luat-o în brațe repede și am strigat către tata: „Am luat-o, tati! Am reușit!” Mi-a fost teamă, însă nu voiam ca surioara mea să moară”, a povestit apoi băiețelul.

Ca o ironie a sorții, cuplul Nicole și Chris Davidvson au lucrat în trecut ca pompieri. Împreună, au adoptat trei copii, iar de-a lungul timpului, casa lor a fost un cămin pentru nu mai puțin de 34 de orfani.

„Am pierdut tot ce aveam. Inclusiv mașinile noastre au ars în urma incendiului. Nu vei ști niciodată ce înseamnă să fii cu adevărat umil decât atunci când, peste noapte, ajungi să nu mai ai nimic”, a mai povestit familia Davidson, care se pregătește acum să înceapă o nouă viață de la zero.

Vezi si: Și-a salvat sora din colții unui câine, iar acum își poartă cicatricea ca un supererou. „Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu” | Demamici.ro

Vezi si: Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni