Un baietel de 11 luni a murit din cauza gripei. Mama facuse un apel pe Facebook cu cateva ore inainte | Demamici.ro

Ayan era internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Micutul fusese infectat cu o forma severa a virusului gripei de tipul A. Cu cateva ore inainte sa se stinga, mama copilasului a facut un apel pe Facebook in care le cerea oamenilor sa doneze sange pentru baietelul ei.

„Băiețelul meu Ayan de 11 luni e internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu cu virusul gripei tip A foarte severa, i-a oprit ficatul, rinichii și majoritatea organelor din funcționare și azi am aflat ca nu are suficiente trombocite in organism, și acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui sa funcționeze din nou.

Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineața (atunci deschid ei recoltarea) trebuie sa găsesc suficienți donatori încât aceste trombocite să-i salveze viața băiețelului meu.

În momentul de față el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter in piept și e umflat pentru ca nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveți aceasta grupă de sânge și sunteți din București, va rog frumos sa-i donați sânge și sa-i salvați viața”, a fost apelul pe care Cristina Enache, mama bebelusului, l-a facut pe contul sau de socializare.

Peste 16.000 de persoane au distribuit postarea, in speranta ca vor putea ajuta familia greu incercata. Din pacate, micutul Ayan a murit noaptea trecuta. Baietelul nu era vaccinat. Ayan a fost a sasea victima a gripei din acest sezon.

Citeste si:

ATENTIE LA VIROZE! BEBELUSI BOLNAVI SI MAME CHINUITE, OBLIGATE SA DOARMA CU MICUTII IN PATUTURI – IMAGINI DIN SPITAL | DEMAMICI.RO

RACEALA SAU CEVA MAI GRAV? LA CE SIMPTOME TREBUIE SA FII ATENT SI CAND TREBUIE SA DUCI COPILUL LA DOCTOR | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână