Știri interne

Tatăl copiilor aruncați de la etaj de către propria mamă își plânge durerea: „Sâmbătă era ziua celui mic… ”. Care este starea băiețelului de 3 ani, rămas în viață | Demamici.ro

Tatăl copiilor aruncați de la etaj de către propria mamă își plânge durerea: „sâmbătă era ziua celui mic… ” O tânăra mamă din Botoșani și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani pe fereastră, de la etajul 1 al unui hotel din Botoșani. Incidentul cumplit s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni.

Cel mic nu a avut nicio șansă. A murit la spital, în ciuda eforturilor medicilor. Băiețelul de 3 ani, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având leziuni foarte grave.

 „Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă, foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate, nu sunt leziuni care să poată fi rezolvate neurochirurgical. Am reușit doar să-i punem un captor de presiune intracraniană care ne poate ajuta pentru tratamentul specific de terapie intensivă al acestui copil. Deocamdată este foarte instabil hemodinamic”, spune directorul medical al spitalului, doctorul Marius Dabija.

Tatăl copiilor aruncați pe fereastră de către propria mamă își plânge durerea: „Sâmbătă, pe 26, era ziua celui mic…”

Tatăl copilașilor este în stare de șoc. Bărbatul abia poate lega câteva cuvinte, iar privirea sa se pierde în gol, căutând parcă, cu ochii minții, zâmbetele copiilor săi.

„Le-a luat până și baloane să le facă petrecerea… Sâmbătă, pe 26, era ziua celui mic și pe 6 septembrie a celui mare… Au rămas baloanele sigilate…”, spune tăticul îndurerat.

„Ieșea la plimbare prin parc, scotea mereu copiii afară, avea ocupație cu ei. Nu a fost niciodată singură cu copiii la Botoșani, asta a fost prima dată. Mergea, dar însoțită de mine, cu mașina, în rest nu a fost niciodată singură cu copiii la Botoșani”, mai spune bărbatul, potrivit Monitorul de Botoșani.

Cum s-a petrecut tragedia

Lorela, originară din Albești, județul Botoșani, ar fi ajuns în municipiu cu un microbuz. Și-a dus copiii să se joace în parcul Mihai Eminescu.

Spre seară, însă, a pierdut autobuzul spre casă și a mers să se cazeze la hotel. La scurt timp după ce s-a cazat, în timp ce copiii dormeau, mama i-ar fi luat în brațe și ar fi sărit cu ei pe geam, de la etajul 1. În fața ferestrei era un acoperiș. Femeia a rămas acolo, însă pe copii i-a scăpat din brațe, în gol, pe beton. Paznicul hotelului a auzit zgomotul, i-a văzut pe cei mici zăcând pe beton și a alertat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat pompierii, dar și un negociator din partea Poliției. Femeia amenința că se va sinucide. După discuții care au durat aproximativ 2 ore, femeia a putut fi imobilizată de către pompieri.

Vezi și: O mamă și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la etajul 1 al unui hotel din Botoșani. Băiețelul de 2 ani a murit | Demamici.ro

Vezi și: Purtată pe brațe de echipajul de salvare, mama care și-a aruncat copiii pe geam repeta obsesiv: „N-am vrut să le fac nimic rău!” | Demamici.ro

Vezi și: Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre cazul mamei care și-a aruncat copiii de la etaj: „de ce își omoară unele mame copiii” | Demamici.ro

Foto: Monitorul de Botoșani

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

5 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

5 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o săptămână