Mămici și tătici celebri

Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară. Soția artistului a născut prematur, la 36 de săptămâni | Demamici.ro

Simona Stan a născut prematur la 36 de săptămâni, însă din fericire, fetița lor este sănătoasă. Emoțiile au rămas la fel de mari!

A fost o zi cu multă încărcătură emoțională deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni cand Elif nu doarme cu mine si bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii. Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne, dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a 2-a oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă 🙏🏻! Vă mulțumesc pentru mesajele primite 🤗”, a scris Simona Stan în dreptul unei fotografii din maternitate.

Cea de-a doua fetiță a lor a primit numele Mira

Ștefan și Simona Stan mai au împreună o fetiță, de un an și jumătate, pe nume Elif. Junioara familiei a primit numele Mira și este așteptată de toată familia să vină acasă.
Deși nașterea a fost una prematură, la 36 de săptămâni, atât mama cât și fetița se simt bine și sunt așteptate de artist să ajungă acasă.

„Sentimentele se repetă, aceleași emoții, aceleași trăiri, probabil au o intensitate mai mică pentru că deja sunt obișnuit, dar… intensitate mai mică, puțin zis pentru că s-a născut prematur și stai puțin cu teamă, ca părinte.

S-a născut la 36 de săptămâni, iar astăzi merg să le aduc acasă. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, lângă ele. Acasă este totul pregătit! Deocamdată, fetițele nu s-au întâlnit și n-avem de unde să știm care-i va fi reacția. Elif nu știe prea multe despre Mira și având doar un an și două luni, o să o vadă, dar doar de la distanță”, a dezvăluit artistul, potrivit cancan.ro.

Ștefan Stan și Simona Stan și-au oficializat relația în anul 2019, atunci când au ajuns în fața ofițerului stării civile. Deși între ei este o diferență de vârstă de 23 de ani, iubirea ce și-o poartă i-a ajutat să învingă orice obstacol și să-și construiască împreună o familie frumoasă.

Vezi si: Ștefan Stan, de două ori tată de fată. Simona, soția lui, este însărcinată în patru luni VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână