Mămici și tătici celebri

Ștefan Bănică și-a învățat copiii despre valoarea banilor: „Munca trebuie respectată. Nu ni se cuvine nimic de la sine” | Demamici.ro

Ștefan Bănică și-a învățat copiii despre valoarea banilor. Ștefan Bănică Jr. are trei copii, doi băieți și o fată: Radu, în vârstă de 22 de ani (din relația cu Camelia Constantinescu), Violeta, în vârstă de 16 ani (din mariajul cu Andreea Marin) și mezinul Alexandru, de doar 4 ani, rodul iubirii din actuala relație cu Lavinia Pîrva.

În ciuda vieții sale personale controversate, Ștefan Bănică Jr. nu și-a luat niciodată mai puțin în serios rolul de tată.

Ștefan Bănică Jr.,topit după fiul cel mic, care-i seamănă leit! „De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”

Într-un interviu recent, artistul a vorbit despre cât de importanți sunt copiii în viața lui și despre rolul de tată.

Ștefan Bănică și-a învățat copiii despre valoarea banilor

Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat demult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Despre mamele copiilor săi, Ștefan Bănică Jr. a vorbit de asemenea doar de bine, numindu-le „femei frumoase”.

Actorul și cântărețul în vârstă de 56 de ani recunoaște că din punct de vedere fizic, fiul cel mic pare că l-a moștenit cel mai tare.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta.

Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a mai declarat el.

Ștefan Bănică Jr. a căutat să le fie alături mereu copiilor săi, să-i integreze în noua lui familie și să susțină dezvoltarea unei relații armonioase între ei, ca frați, chiar dacă au mame diferite.
Iar acest lucru pare că i-a de minune artistului până acum.

Cei doi copii mai mari ai săi, Radu Ștefan și Violeta au crescut de mici împreună, s-au vizitat adesea, iar astăzi o relație extrem de apropiată și de susținere.
Nu de puține ori, cei doi au participat la evenimente publice împreună, alături de Andreea Marin, dar și multe alte momente memorabile.

„Eu și Violeta ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte frumoasă și cu fiecare an ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine. Frații se înțeleg mai bine când sunt mici de obicei. La noi eu cred că e invers”, a mărturisit Radu la o Gală la care au participat și au urcat pe scenă împreună.

Ștefan Bănică și-a învățat copiii despre valoarea banilor: „Munca trebuie respectată. Nu ni se cuvine nimic de la sine”

Deși se bucură de un real succes, artistul a vrut să-și învețe copiii că banii se câștigă cu muncă și cu mult efort.

„Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci și că tot ce au, material, se datorează muncii părinților lor. Și atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată. Că nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe rețelele sociale cu tot felul de mașini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinții lor și care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților. Și atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt și puști care reușesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva”, a povestit Ștefan Bănică pentru revista VIVA!

Dincolo de partea financiară, Ștefan Bănică este dispus să își susțină copiii în orice direcție pe care ei o aleg.

„Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo să-i sprijin atunci când au nevoie. Radu Ștefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, deși are 14 ani, știe exact ce vrea să facă. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu știu de unde vine, dar care îmi dă o siguranță plăcută că se va descurca în orice și-ar propune”, a mai declarat artistul pentru sursa citată, în urmă cu doi ani.

Vezi și: Radu Ștefan Bănică a împlinit 21 ani. Studiază muzica și actoria și e și jurat într-o emisiune TV | Demamici.ro

Vezi și: Fiul lui Ștefan Bănică Jr., prima afacere la 20 de ani. Violeta, sora lui, l-a susținut încă de la inaugurare | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni