Mămici și tătici celebri

Simona Gherghe, de 3 ani mamă de doi. Micuțul Vlad crește văzând cu ochii: „Ne topește cu ochii lui mari, albaștri” | Demamici.ro

Simona Gherghe, de 3 ani mamă de doi. Micuțul Vlad crește văzând cu ochii: „Ne topește cu ochii lui mari, albaștri!” Pentru Simona Gherghe, televiziunea a fost multă vreme marea ei pasiune. Jurnalista care a devenit de-a lungul anilor una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România este și mamă a doi copii.

Cele două minuni din viața ei, Ana Georgia și Vlad Ioan, ocupă acum cel mai important loc în inima vedetei. Luna aceasta, micuțul Vlad a fost sărbătoritul familiei. Au trecut trei ani de când fiul Simonei Gherghe a venit pe lume și le-a completat familia, iar astfel, vedeta a devenit „mamă de doi”.

Simona Gherghe, de 3 ani mamă de doi. Micuțul Vlad crește văzând cu ochii

„Acum trei ani, pe 9 mai, Vlad m-a făcut #mamadedoi. Băiețelul ăsta seducător, cu ochii mari și albaștri, ne topește cu zicerile lui spontane și înțelepte, cu tandrețea lui, cu felul lui generos de a fi fratele Anei, dar și cu încăpățânările lui de taur veritabil. E tot o lumină în jurul lui! La mulți ani, Vlad! Te iubim ♥️♥️♥️”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Micuțul Vlad a avut parte de o petrecere cu copii și supereroi, printre care și Spiderman, cel mai probabil, preferatul băiatului. Alături de părinții și surioara lui mai mare, Vlad a sărbătorit aniversarea celor 3 ani cu zâmbetul pe buze și cu voie bună.

Băiețelul a moștenit din trăsăturile fizice ale tatălui său, în special ochii albaștri, de care mămica Simona Gherghe s-a arătat tare mândră.

Printre vedetele care i-au urat cele mai bune gânduri băiețelului Simonei Gherghe s-au numărat Andreea Berecleanu, Mirela Vaida, dar și Ela Crăciun.

Simona Gherghe, metoda prin care l-a dezvățat pe Vlad de dormitul legănat în brațe


Simona Gherghe a explicat metoda pe care a folosit-o pentru a-l face pe Vlad sa adoarma mai repede. Cu perseverenta si rabdare, Simona Gherghe a reusit sa-l dezvete pe Vlad sa adoarma leganat. Dupa o luna, somnul baietelului s-a stabilizat. Acum, baietelul de 9 luni si mama se bucura de nopti cu mai putine treziri.„Nu sunt specialist in puericultura, insa este o metoda pe care eu am aplicat-o si cu Ana si iata acum si cu el, dupa ce am citit mai multe sfaturi ale unor specialisti in domeniu. A functionat in ambele cazuri. In cazul Anei, am reusit s-o dezvat de dormitul in brate pe la 6 luni. La el am mai prelungit putin povestea asta, dar pana la urma am pus piciorul in prag pentru ca nu mai puteam de durere de spate.Vlad a facut acum cateva zile 9 luni si are aproape 10 kg si nu-i mai faceam fata. Povestea este in felul urmator: l-am culcat in pat, langa mine si i-am cantat, i-am spus ca mami nu poate sa-l mai tina in brate pentru ca Vlad e mare si pe mami o doare tare, tare spatele.

Poate veti spune ca e mic si ca nu era nevoie sa-i dau lui aceasta explicatie, dar eu cred ca felul in care ii vorbim copilului, felul in care ii comunicam este extrem de important.

Asadar, i-am vorbit, i-am cantat, am stat in permanenta langa el, l-am mangaiat. Asta seara de seara cu foarte multa rabdare si perseverenta, chiar daca la inceput a fost foarte greu si a plans si a protestat si a lovit cu picioarele si a fost nervos.”

Deși i-a fost greu inițial să se desprindă de puiul ei, cu răbdare, Simona Gherghe a ajuns la rezultatul dorit, în perioada în care Vlad avea doar 9 luni.

„Astepta sa-l iau in brate. Chiar daca am fost tentata sa-l ridic de acolo si sa ma intorc la vechiul fel de adormi pentru ca am avut seri in care am simtit ca cedez nervos, dar nu, am strans din dinti si am zis ca nu, ca fac asta sa ne fie bine amandurora. Dupa vreo saptamana s-a obisnuit si a invatat sa doarma asa. Dureaza vreo 20, 25 de minute pana adoarme, dar nu mai protesteaza.”, a mai spus vedeta.

Viața de mamă cu doi copii: „Acomodarea lor a fost extrem de dificilă”

Simona Gherghe a rămas pentru a doua oară însărcinată la vârsta de 41 de ani, la doi ani după ce devenea mamă pentru prima dată.
Prezentatoarea TV a reușit să rămână însărcinată în ambele dăți pe cale naturală, prin „puțin noroc”, după cum avea să mărturisească și ea.
Cea mai dificilă probă a fost acomodarea Anei cu noul membru al familiei, frățiorul ei Vlad.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Poate într-o zi, o să-mi fac curaj să povestesc cât de greu i-a fost Anei când s-a născut Vlad, deşi o pregătisem toată sarcina. Si nu doar Anei, ci tuturor, căci acomodarea lor a fost una extrem de dificilă.

Şi oricât am citit, oricat am experimentat, până la urma cheia a fost RABDAREA. Cu timpul, s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”, a precizat vedeta pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii emoționante în care cei doi micuți se țin de mână și o iau la pas.

Vezi și: Simona Gherghe a ajuns cu băiețelul la spital: „Vlad a căzut cu fața de parchet, m-am speriat foarte tare” | Demamici.ro

Vezi și: Prima fotografie cu baietelul Simonei Gherghe | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână