Si-a strans fiul bolnavior la piept si l-a purtat pe pasi de dans, de teama ca nu vor mai apuca un alt moment la fel VIDEO | Demamici.ro

Si-a strans fiul bolnavior la piept si l-a purtat pe pasi de dans. Samantha Duran a trecut prin clipe grele, o durere pe care nicio mama nu o poate suporta fara a pierde o parte din sufletul ei.

Maddox, fiul femeii, s-a nascut cu spina bifida. De parca afectiunea crunta nu ar fi suficient de dura, baietelul a mai primit si alte diagnostice infioratoare: epilepsie si chist pe coloana vertebrala.

Samantha constientizeaza gravitatea situatiei in care se afla Maddox. Stie ca e posibil sa nu-l vada crescand, asa ca mama si-a imbracat fiul de doi ani in haine elegante. Si-a luat o rochie si l-a pus pe tatal copilului sa o filmeze dansand cu Maddox, dansul pe care orice mama il danseaza cu fiul sau, la nunta.

Samantha nu stie daca va mai apuca sa-si stranga fiul in brate multa vreme si, in disperarea sa de mama, a vrut sa aiba aceasta amintire.

Vezi si: Eliza a invins cancerul! Momentul emotionant in care micuta a sunat dintr-un clopot, in semn de victorie in fata bolii VIDEO | Demamici.ro

Maddox, originar din Pennsylvania, a trecut prin 17 operatii in doar 24 de luni de viata. Baietelul este hranit prin sonda, iar doctorii nu au fost optimisti in ceea ce priveste sansele lui de supravietuire. Chistul de pe coloana ii pune viata in pericol. Formatiunea este intr-o continua crestere, iar expansiunea ei ii afecteaza creierul si ii poate produce decesul.

Si-a strans fiul bolnavior la piept si l-a purtat pe pasi de dans

„O multime de ganduri imi invadeaza capul. Unul dintre ele este ca s-ar putea sa nu am parte de dansul mama-fiu la nunta omuletului meu special pentru ca nu stim daca vom apuca ziua aceea.

Asa ca am cumparat o rochie, iar pentru Maddox un costum complet cu vesta si cravata. Apoi am dansat. Imi voi aminti aceste doua minute toata viata”, a declarat Samantha Duran pentru Daily Mail.

Vezi si: O fetita de 4 luni a invins cancerul, dupa o lupta dura cu boala. Momentul emotionant in care mama le multumeste doctorilor VIDEO | Demamici.ro

Mama si fiul au dansat pe melodia Proud Corazón din filmul preferat al lui Maddox: „Coco”.

„Cantecul nu este facut pentru un dans lent, insa pentru noi are o mare insemnatate. Versurile vor fi intotdeauna adevarate. Dragostea mea pentru el va trai vesnic.

Timpul este extrem de pretios. Nimeni nu-ti garanteaza timpul. Indiferent de ce ne rezerva viata, voi pretui aceste amintiri si pe cele pe care ni le vom construi in continuare”, a adaugat Samantha.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână