Si-a legat fetita de scaun si a aruncat-o pe geam. Gestul disperat al unei mame | Demamici.ro

Si-a legat fetita de scaun si a aruncat-o pe geam. Shelby Carter, in varsta de 21 de ani, a reusit sa-si salveze fetita dintr-un incediu, punand-o intr-un scaun de masina si aruncand-o pe geam.

„Cred ca este vorba despre instinctul mamei de a-si proteja copiii”, a declarat Ed Foglesonger, seful departamentului de pompieri voluntari din Wyoming, Illinois, Statele Unite ale Americii.

„Ne intrebam de ce nu a sarit si ea dupa copil”, a adaugat barbatul, potrivit CNN. Pompierii ajunsi la fata locului au descoperit trupul lui Shelby Carter, intr-o camera, la al doilea etaj al casei.

Si-a legat fetita de scaun si a aruncat-o pe geam

Autopsia a confirmat faptul ca femeia a murit din cauza intoxicatiei cu fum. „Casa a fost cuprinsa de flacari. Carter a fost o eroina pentru ca si-a pus bebelusul in scaunul de masina pe care l-a aruncat pe geam”, a declarat seriful Steve Sloan.

Intr-o dimineata de luni, un apel la 911 alerta autoritatile. O femeia spunea ca se afla intr-o casa cuprinsa de flacari si ca nu poate respira. Nu a mentionat nimic despre bebelus.

Cand pompierii au ajuns la fata locului au vazut in fata geamului o gramada de bucati de covoare. Au inceput sa le fereasca pentru a putea pune scara, insa atunci au descoperit scaunul de masina in care se afla bebelusa, Keana Davis.

Copilul a fost dus de urgenta la spital, insa dupa ce medicii au consultat-o a fost externata. Micuta nu a suferit nicio rana si se afla in afara oricarui pericol.

Carter si bebelusul locuiau in casa cu 2 etaje impreuna cu mama si logodnicul tinerei. In momentul in care incendiul a izbucnit in living, in casa nu se aflau decat mama si fetita.

Cauzele incendiului sunt inca necunoscute. Moartea tinerei a cutremurat oraselul de 1500 de locuitori, unde toata lumea cunostea pe toata lumea.

Carter si-a sarbatorit ziua de nastere cu doar o zi inainte de tragedie. Tanara absolvise liceul in 2014, lucra ca tehnician de unghii si studia pentru a deveni farmacista. „Era o tanara tare ambitioasa. Zambea mereu”, a declarat un apropiat al familiei potrivit sursei citate.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni