Știri interne

Se deschide primul magazin Primark din România, la București | Demamici.ro

Se deschide primul magazin Primark din România, la București. Retailerul internațional Primark a anunțat planurile de lansare și în România prin deschiderea primului magazin la București.

Deschiderea oficială va avea loc la sfârșitul acestui an, în centrul comercial Park Lake din Capitală.

Astfel, noul magazin deschis bucureștenilor va marca și intrarea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană. Anterior, retailerul a mai inaugurat cu succes mai multe magazine în Slovenia, Polonia și Republica Cehă.

În rândul cumpărăturilor, formula propusă de brandul Primark de articole de îmbrăcăminte, casă și produse de frumusețe la prețuri convenabile s-a dovedit a fi extrem de populară.

Se deschide primul magazin Primark din România, la București

„Am avut câteva discuţii cu mai mulţi retaileri, cum este Primark (nr. – cunoscut în Irlanda sub numele Penney’s). Ei sunt mari în Irlanda, Marea Britanie, Germania şi încet, încet vin spre est. Dar, anul trecut (nr. 2015) au pătruns pe piaţa din Statele Unite, spre care îşi concentrează acum atenţia. Ar putea reveni, dar nu acum”, a declarat la acea vreme pentru Economica.net, TJ Kearns de la Caelum Development, care s-a ocupat de procesul de închiriere a centrului comercial ParkLake din Bucureşti, potrivit economica.net.

Primark este un retailer irlandez, înființat la Dublin în urmă cu mai bine de 50 de ani. În prezent, deține peste 400 de magazine și oferă articole variate la prețuri atractive. Oferta include și o selecție amplă de parteneriate cu licențe precum NBA și Disney, dar și gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, Paul Marchant, CEO Primark.

„Suntem extrem de încântați să contribuim la extinderea continuă a grupului Primark în ECE. Deschiderea magazinului Primark în ParkLake este rezultatul eforturilor noastre de a oferi vizitatorilor o experiență impresionantă la cumpărături şi concepte reprezentative. Cu oferte dinamice pe segmentele retail, restaurante și divertisment, ParkLake este locul perfect pentru primul magazin Primark în România”, Cristina Santos, Director General pentru Administrarea Proprietăților în cadrul Sonae Sierra.

Vezi si: Magazinul cu hăinuțe pentru copiii nevoiași. Aici poți dona sau lua haine gratis pentru cei mici | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni