Mămici și tătici celebri

Rita, fetița cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 5 ani: „Doamne, oare când trece timpul ăsta? Ce norocoși suntem cu așa copil senin și bun!” | Demamici.ro

Rita, fetița cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 5 ani. Ziua de 11 iunie este una specială în familia Laurei Cosoi și a soțului ei, Cosmin Curticăpean.

Cei doi își sărbătoresc primul lor copil, prima lor fetiță, și fiecare an vine cu noi emoții la pachet.
Au trecut 5 ani de când Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată, ani care parcă au zburat pentru frumoasa actriță.

Rita, fetița cea mare a Laurei Cosoi, a împlinit 5 ani

„Doamne, oare când trece timpul ăsta? Parcă ieri o aduceam pe Rita pe lume și acum purtăm discuții ca între prietene! Ce nororcoși suntem cu așa un copil senin și bun! 🤍

Să ai o viață plină de magie, Rita dragă! Noi te vom strânge mereu în brațe cu toată dragostea și iți vom fi alături pentru totdeauna! Te iubim nemărginit! La mulți ani 💌”, a transmis Laura Cosoi pe pagina ei de instagram.

De la an la an, aniversarea Ritei a fost sărbătorită într-o gașcă din ce în ce mai mare.

Laura Cosoi a născut în ultimii ani alte două fetițe, iar surorile mai mici ale Ritei au fost, așadar, nelipsite de la petrecerea surioarei lor.


Anul acesta, Rita a avut parte de o petrecere tematică, pe platourile de filmare ale seriei „Wednesday”, în cafeneau orașului Jericho, de la studiourile Buftea.

Laura Cosoi, mamă a trei fetițe: Rita, Vera și Lara sunt minunile din viața ei

Cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe cea de-a treia fetiță, Laura Cosoi a vorbit deschis despre emoțiile care o încearcă odată cu noile schimbări din viața lor de familie.

„Nu știu exact când ne-am proiectat, sau dacă ne-am proiectat familia pe care o avem, o familie care este departe de a fi perfectă, dar cu siguranță este o familie unită, cu valori și credință în Dumnezeu.

Am trecut prin multe împreună, eu și Cosmin, în cei zece ani de relație, dar indiferent de situație, amândoi am știut că suntem făcuți să fim împreună, pentru totdeauna, prin familia și copiii pe care îi avem.

Mă încearcă multe emoții în perioada aceasta, va fi o schimbare în viețile noastre, încă un suflețel alături de noi, o nouă etapă, alte încercări, adaptări, nevoi, priorități și în tot acest noian de sentimente, deși nu am mai fost „aici” știm că suntem pe drumul cel bun. Încercăm să ne menajăm, să aplanăm situațiile tensionate, să facem loc în viețile noastre, parcă mai mult ca niciodată, comunicării, empatiei, somnului, răbdării, energiei pentru lucrurile care chiar contează, îmbrățișărilor.

Nu avem planuri, nu am discutat, dar între mine și Cosmin există o energie și o comunicare extrem de profundă, din priviri, atingeri, simțiri. Știm că împreună vom găsi cea mai bună soluție să fim bine, împliniți și fericiți, iar venirea pe lume a mezinei ne va aduce aminte că aceasta este menirea noastră și că prin ele suntem nemuritori!”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Vezi și: Laura Cosoi, despre călătoriile cu trei copii: „Ne tăvălim de câteva ori prin foc” | Demamici.ro

Vezi și: Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni