Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu!” Ramona Bădescu a fost mereu o prezență plăcută atât publicului din România, cât și celui din Italia.

După ce și-a clădit ani la rândul o carieră de succes, Ramona Bădescu trăiește acum cea mai pură emoție: emoția de mamă.

La vârsta de 50 de ani, vedeta a întâmpinat venirea pe lume a primului ei copil, alături de partenerul ei, un bărbat originar din Italia.

Ramona Bădescu este mama unui băiețel pe care îl iubește enorm și se bucură din plin de noua ei viață. Singurul ei regret este că trăiește această emoție abia acum.

„De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui.

Sunt convinsă că, aşa cum îmi doream eu de la început, privindu-i pe părinții mei şi valorile familiei, acum am avut alături de mine bărbatul pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, pe care îl respect şi care mă respectă, acum a fost cel mai potrivit moment.

Aşa a fost să fie şi, oricum, eu nu mă las, mă îngrijesc, mă mențin în formă, astfel încât fiul meu să fie mândru de mama lui.”, a spus Ramona Bădescu într-un interviu pentru publicația VIVA!.

Ramona Bădescu visează și la al doilea copil, deși mulți oameni au criticat-o la prima sarcină

Să fii mamă la vârsta de 50 de ani înseamnă să ai puterea să îți asumi niște riscuri, începând încă din sarcină.

Vedeta a îmbrățișat cu toată inima vestea că va deveni mamă. În unele momente nu i-a fost ușor, mai ales când unele voci au susținut că o sarcină la o vârstă înaintată este un „act de egoism”.

„A deveni mamă este lucrul cel mai frumos de pe lume, este o datorie față de Dumnezeu şi față de tine însăți, nu este o formă de egoism, ci de altruism. Egoismul este atunci când te gândeşti numai la tine şi când îți trăieşti viața într-un mod în care îți faci toate plăcerile.”, a mai declarat ea.

Mai mult, Ramona Bădescu este deschisă și către a doua sarcină, mai ales că își dorește mult o fetiță.

„Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!”.

Ramona Bădescu a născut în toamna anului trecut primul ei copil. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Roma.

Pe parcursul sarcinii, ea s-a îngrășat doar 9 kg și a revenit la silueta ei anterioară la scurt timp după ce a născut.

Vezi si: Mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Bălan, bruscată de polițiști și de un paznic după ce baieții ei cu sindromul Down s-au urcat într-un tobogan VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână