Mămici și tătici celebri

Raluca Bădulescu nu e „mama”, ci „Raluca”, pentru fiul ei. Jurata de la „Bravo, ai stil!” se declară cea mai bună prietenă a lui: „E parenting pe nou” | Demamici.ro

Raluca Bădulescu nu e „mama”, ci „Raluca”, pentru fiul ei. Jurata de la „Bravo, ai stil!” se declară cea mai bună prietenă a lui. Raluca Bădulescu este mamă de băiat și e mândră foc de Alex, fiul ei, care se bucură în prezent de viața de student.

Vedeta, care poate fi urmărită de la pupitrul juraților emisiunii „Bravo, ai stil!”, reușește să împace cu succes viața profesională și evenimentele mondene cu viața de mămică. Iar rețeta pare să fie una simplă!

Raluca Bădulescu s-a concentrat să lege o relație strânsă de prietenie cu Alex, fiul ei, departe de rigorile stricte ale parenting-ului.

În prezent, Alex este student la Academia de Studii Economice din București și are vise mari: să devină bancher.

„Finanțe-bănci, bancher. Lasă, să facă el bani, s-o țină și pe mă-sa pe modă, la bătrânețe”, a spus vedeta de la Kanal D2, într-un interviu pentru cancan.ro.

Mai mult, Alex obișnuiește să își strige mama pe nume, ca pe o prietenă, iar pe vedeta Kanal D2 acest detaliu nu pare să o deranjeze deloc. Mai mult, îl numește „parenting pe nou”.

„Raluca, de fapt, pentru că el mie îmi zice Raluca. E parenting pe nou. Suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. Și eu am învățat de la el, întotdeauna cred că și părinții au de învățat de la copii. Pentru că generațiile acestea vin cu un bagaj de cunoștințe pe care eu vreau să îl acumulez, să îl absorb.

Generația Z vine cu un alt vibe, iar eu vreau să mă păstrez mereu pe nou. De unde rezultă că am de învățat multe de la Alex, este foarte înțelept, sunt foarte mândră de el. Are răbdare foarte multă, învață foarte bine, în același timp știe și să petreacă, seamănă pe mă-sa! Așchia nu sare departe de trunchi. Pe cealaltă parte, este student la facultate, este deja în anul I, la ASE”, a mai declarat ea.

Raluca Bădulescu are o relație apropiată și cu iubita fiului ei. Isabela a reușit să o impresioneze pe vedetă, chiar și din punct de vedere vestimentar.

„Sunt niște tineri superbi amândoi. Alex, Isa, vă iubește mama pe amândoi.Ea e țiplă tot timpul, pentru că îi place moda. Este și o fată foarte mișto, se înțeleg bine, dar și el e țilpă tot timpul pentru că așa le e firea. Îi preocupă fenomenul. Seamănă pe mă-sa! Alex, te adoră mă-ta!”, a mai spus jurata „Bravo, ai stil!”, în stilu-i amuzant.

Raluca Bădulescu, o mamă mândră: „El este soarele întregii familii, singurul copil din familia noastră”

Alex este rodul iubirii dintre Raluca Bădulescu și fostul ei partener, modelul Vali Pungă. Vedeta este mândră foc de unicul ei copil, pe care l-a descris adesea ca fiind un băiat cuminte și care ia și note bune la școală.

„Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume.

Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacanțe, se vizitează reciproc”, spunea Raluca Bădulescu într-un interviu pentru revista VIVA!.

„El este soarele întregii familii, este singurul copil din familia noastră, așa că noi, cu toții, gravităm în jurul lui. Noi încercăm să fim prietenii lui mai mult decât părinți; relaționăm cu el din postura de prieteni, ne înțelegem foarte bine, ne străduim să ținem pasul cu el. Asta este esența, noi să ținem pasul cu el, noi să ne adaptam dorințelor”, a mai declarat ea.

Vezi și: Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine” | Demamici.ro

Vezi și: Cristina Șișcanu și-a sărbătorit fetița. Petra a împlinit 6 ani și a moștenit ce e mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile