Primele imagini cu fetița nou născută a fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder | Demamici.ro

Primele imagini cu fetița nou născută a fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder. Fostul Principe Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, au publicat primele fotografii cu fetița lor.

Micuța cu „sânge regal” a venit pe lume în luna noiembrie și este primul copil al cuplului. Faceți cunoștința cu strănepoata Regelui Mihai I, micuța Alexandra-Maria.

Primele imagini cu fetița nou născută a fostului Principe Nicolae al României și a Alinei Binder

Primul nepot al Regelui Mihai I și Alina Binder au fost protagoniștii unui pictorial realizat de revista franceză Point de Vue. Cu această ocazie, cuplul și-a prezentat în premieră noua minune din viața lor.

Nicolae şi Alina ai României apar în imagini în timp ce o țin în brațe pe micuța Alexandra-Maria, care în curând va împlini o lună de viață.

Mesajul transmis de Familia Regală a României

Vestea că Alina Binder a născut a stârnit reacții oficiale și din partea Familiei Regale, în ciuda faptului că Nicolae, fost Principe, i-au fost excluse titlurile din familie.

Într-o postare pe Facebook, Familia Regală felicită venirea pe lume a micuței Maria-Alexandra. Odată cu mesajul este postată și o fotografie care îl înfățișează pe Nicolae, copil fiind, în brațe cu sora lui, Karina.

Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoată a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului ei Nicolae și a soției acestuia, Alina.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutei sale nepoate noroc în viață, înțelepciune și sănătate!

Fostul principe Nicolae mai este tatăl unei fetițe, dintr-o relație anterioară, cu Nicoleta Cîrjan, o femeie simplă.

Venirea pe lume a fetiței sale a stârnit valuri la Casa Regală, iar din acest motiv acestuia i s-au retras toate titlurile.

Vezi si: Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți. Micuța Alexandra-Maria a venit pe lume la Spitalul Polizu | Demamici.ro

Vezi și: Primele imagini cu Alina Binder însărcinată. Nicolae, fostul principe al României, alături de soția lui 

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o zi

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni