Prima fotografie cu Clara Maria, cea de-a doua fetita a Andreei Balan | Demamici.ro

Ca si in cazul Ellei, Andreea Balan a preferat sa nu arate chipul Clarei Maria cateva luni. Bebelusa a fost prezentata oficial de mamica ei celebra la 5 luni dupa nastere, intr-un pictorial exclusiv facut pentru revista VIVA.

„Dragii mei, a venit momentul sa o cunoasteti pe Clara Maria, ingerasul nostru cel mic 👶
In aceasta luna, gasiti un pictorial frumos in revista Revista VIVA! cu noi toti si un interviu intim in care povestim cum am trecut prin cel mai greu moment din viata mea, atunci cand s-a nascut Clara.

Totodata povestesc si despre faptul ca nu mai pot face copii si cum m-a afectat acest lucru.
Speram sa va placa atat pozele, cat si interviul”, a scris Andreea Balan in dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de like-uri in doar cateva ore.

Deocamdata fetita poate fi vazuta pe coperta revistei, restul fotografiilor urmand sa fie facute publice in numarul din august al revistei. Totodata, Andreea Balan si-a reamintit clipele grele prin care a trecut in urma cu 4 luni jumatate, cand a fost la un pas de moarte dupa ce a intrat in stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana.

„Da, am trecut printr-o cumpănă foarte grea, neașteptată, nimic nu a prevăzut incidentul care s-a întâmplat. Mi s-a oprit inima aproape un minut. Am fost resuscitată, readusă la viață, practic.

Eu nu am conștientizat ceea ce mi s-a întâmplat decât destul de târziu, când am ajuns acasă. Asta pentru că, atunci când m-am trezit, la Terapie Intensivă, după cele două zile în care am fost inconștientă, și mi s-a povestit ceea ce mi s-a întâmplat, eu nu am realizat”, a declarat Andreea Balan pentru sursa citata.

Ultimele luni din viata Andreei au fost presarate cu probleme de sanatate, dar si cu multa fericire. Fetitele sunt sanatoase, se inteleg bine, iar artista si-a reluat activitatea profesionala. Andreea a depasit momentele dificile si s-a reintors pe scena.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni