Mămici și tătici celebri

Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit mamă pentru prima oară la 48 de ani: „După 4 ani de încercări și speranțe” | Demamici.ro

Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 48 de ani. Luna octombrie a venit cu cea mai mare bucurie pentru jurnalista de televiziune. Cristina Șincai a devenit mamă după o perioadă în care acest moment părea aproape imposibil.

Cu multă speranță și determinare, jurnalista nu s-a dat bătută. După mai multe tratamente medicale încercate și sprijin din partea specialiștilor, a reușit să rămână însărcinată și să aducă pe lume un bebeluș sănătos.

Prezentatoarea de știri Cristina Șincai a devenit mamă pentru prima oară la 48 de ani

Cristina Șincai a apelat la ajutorul cunoscutului medic grec Andreas Vythoulkas, cel care i-a și monitorizat sarcina și i-a fost alături până la naștere.

Pe pagina de Facebook a clinicii la care a născut, jurnalista apare într-o fotografie, în brațe cu bebelușul ei nou-născut, iar postarea e însoțită de un mesaj plin de optimism și speranță și pentru alte femei care se confruntă cu un astfel de obstacol.

„După 4 ani de încercări și speranțe, cunoscuta prezentatoare TV, Cristina Șincai-Kiss, și-a împlinit visul de a deveni mamă, învingând toate obstacolele infertilității, cu ajutorul medicului specialist, Andreas Vythoulkas, M.D.

🤝 Ghidat de grijă și experiență, Dr. Andreas Vythoulkas, specialist în infertilitate, a creat un plan personalizat de tratament, deschizând astfel ușa către o lume de noi posibilități, la capătul căreia Cristina Șincai-Kiss își poate ține bebelușul în brațe.

Iată că nicio provocare nu este prea mare atâta vreme cât pacienta are determinare și perseverență, iar medicul îi este alături la fiecare pas”, se arată în postare.

Cristina Șincai a născut la data de 6 octombrie primul ei copil, după câțiva ani în care s-a chinuit să-și vadă visul împlinit.

Jurnalista este realizatoarea emisiunii Newsline de la România TV.

Prezentatoarea de știri Monica Dascălu, însărcinată pentru a doua oară, la vârsta de 46 de ani

Anul acesta, și jurnalista Monica Dascălu care prezintă de ani buni Știrile ProTv de la ora 17:00 a aflat cu bucurie că va deveni din nou mămică. Știrista în vârstă de 46 de ani este însărcinată cu al doilea copil, iar informațiile din presă dezvăluie că ar fi vorba de o fetiță.

Monica Dascălu trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, încă din anul 2021, atunci când a devenit mamă pentru prima dată. Vreme de 12 ani, Monica Dascălu a fost căsătorită cu avocatul Mihai Băjenaru, însă cei doi nu au reușit să-și întemeieze o familie.

„Eu, îna­inte de căsătorie, am fost eu, după căsă­torie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile… Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica, într-un interviu mai vechi.

Cei doi nu au avut copii, în ciuda faptului că jurnalista tânjea mult la clipa în care urma să devină mamă.

Viața ei s-a schimbat odată cu divorțul de fostul soț și întâlnirea cu bărbatul alături de care acum și-a clădit familia mult visată. Monica Dascălu a reușit să rămână însărcinată natural, în urmă cu doi ani, și a adus pe lume primul ei copil, un băiețel.

Peste câteva luni, Monica Dascălu va experimenta din nou emoția de mamă, odată cu nașterea fetiței sale.

Vezi și: Monica Dascălu, însărcinată pentru a doua oară la 46 de ani. Primul copil, născut în secret, acum 2 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

5 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

5 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o săptămână