Știri

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni. Se întâmplă o dată la 500.000 de naşteri | Demamici.ro

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni. Cei doi soți au rămas fărăr cuvinte  în momentul în care medicii i-au anunţat că vor fi părinţii unui al treilea set de gemeni, scrie Daily Mail.

Karen şi Colin sunt părinţi a şase copii, însă familia lor a crescut din doi în doi. După patru băieţi, femeia a născut de această dată două fete: Rowan şi Isla.

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni

Şansele unui cuplu să aibă gemeni sunt, în medie, de 3%. Cu fiecare sarcină ulterioară, şansele conceperii unei alte perechi de gemeni sunt extrem de mici. Doctorii au explicat că este o şansă de 1 la 500.000 să naşti trei seturi de gemeni.

„Nu mi-a venit să cred. Nu m-am gândit niciodată că voi avea din nou gemeni, nu credeam că astfel de lucruri se întâmplă oamenilor ca mine, dar cu toate acestea, sunt foarte încântată”, a spus Karen. Deşi aveau deja patru copii, Karen şi soţul ei au decis că nu este târziu pentru a avea încă unul.

Povestea mamei care a născut de trei ori gemeni. Am împlinit 40 de ani şi m-am gândit că asta ar fi vârsta potrivită să mai facem un copil, dacă ne mai dorim încă un membru al familiei. Am discutat cu soţul meu despre asta, iar după o lună am rămas însărcinată. Chiar nu mă aşteptam să iasă tot gemeni, dar de data aceasta, două fetiţe”, a mai declarat ea.

Cele două fete au fost întâmpinate cu bucurie de fraţii lor: gemenii Lewis şi Kyle, în vârstă de 14 ani şi Finn şi Jude, în vârsta de 12 ani.

„Când i-am spus soţului meu că sunt însărcinată cu gemeni, a crezut că glumesc. L-am anunţat prin SMS şi i-am spus că nu e amuzant. A trebuit să-i explic că totul este adevărat”, a povestit femeia.

„Eram convinsă că voi naşte tot băieţi. Când am aflat că sunt fete am fost în al nouălea cer. Nu voi mai fi singura fată din casă”, a mai spus femeia.

S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți

S-a născut din tripleți și a rămas însărcinată natural cu cvadrupleți: „Medicii mi-au spus că nu pot concepe natural copii”. S-a născut din surori triplete și și-a dorit dintotdeauna să aibă și ea o familie numeroasă. Însă până să ajungă să se bucure de cei opt copii pe care îi are în prezent, această mămică a trecut prin multe încercări.

Timp de 10 ani, Kayla și soțul ei, Allen, au visat să devină părinți, însă medicii le-au spus că nu vor avea nicio șansă să conceapă un copil pe cale naturală.

Povestea ei, cu adevărat uluitoare, este presărată cu speranță, răbdare, disperare și bucurie nemărginită, odată cu ziua în care cel mai mare vis al ei a devenit realitate. În urmă cu doi ani, Kayla a aflat că este însărcinată cu tripleți, după ce a urmat un tratament de fertilitate. A fost cea mai mare bucurie pentru ea, cu atât mai mult cu cât și ea la rândul ei venise pe lume dintr-o sarcină de tripleți. Însă bucuria avea să le fie umbrită de o veste tragică. Citeste continuarea poveștii aici.

Vezi și: La 42 de ani a devenit mamă de cvadrupleți identici. Un caz la 13 milioane de nașteri | Demamici.ro

Vezi si: A nascut cvintupleti cand credea ca nu mai are nicio sansa sa devina mama: „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni