Pink și băiețelul ei s-au vindecat de COVID-19 | Demamici.ro

Pink și băiețelul ei s-au vindecat de coronavirus. Cântăreața s-a reîntors acum acasă, la familia ei, după ce a stat timp de câteva săptămâni în carantină alături de fiul ei Jameson, în vârstă de 3 ani.

La începutul lunii aprilie, Pink a vorbit deschis despe modul în care familia ei a fost afectată de pandemia provocată de noul coronavirus.

„În urmă cu două săptămâni, eu și fiul meu Jameson de 3 ani prezentam simptome de COVID-19. În urma testului am ieșit pozitivi amândoi”, scria Pink pe contul ei de Instagram în data de 3 aprilie.

Vezi si: Nașterea la maternitatea Băneasa: „Să aduci un copil pe lume pe timp de pandemie este un act de curaj!” | Demamici.ro

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive. (…)

„Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative”, a scris artista pe contul de socializare.

Pink a criticat implicarea guvernului american în lupta împotriva coronavirusului și a spus că nu este normal ca testarea să fie atât de greu accesibilă: „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă. Această boală este gravă şi reală. Oamenii trebuie să ştie că sunt afectaţi tinerii şi bătrânii, sănătoşi şi nesănătoşi, bogaţi şi săraci şi trebuie să facem testarea gratuită şi accesibilă la scară largă pentru a ne proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile noastre.”

Vezi si: Asistenta din Țăndărei care a murit de COVID-19 era mamă de gemene | Demamici.ro

Artista internațională s-a implicat în lupta împotriva COVID-19 și a donat 1 milion de dolari.

La aproape o lună de când artista și fiul ei s-au îmbolnăvit, familia s-a reunit.
Pink a postat o nouă fotogafie cu Jameson, alături de sora lui mai mare, dovadă că familia a trecut cu bine și peste această încercare.

Imaginea postată de Pink a devenit virală și urmăritorii ei s-au bucurat să o vadă din nou sănătoasă și cu cei dragi alături.

Cum sunt afectați copiii de coronavirus

Formele de boală descrise de medicii chinezi, deși zgomotoase, au evoluat mult mai puțin grav la copii decat la adulții.

COVID-19 are contagiozitate maximă cu 1 zi inainte să apară simptomele.

Vezi si: Scrisoare de adio a unui tată de 32 de ani, răpus de coronavirus: „Mi-ați oferit cea mai frumoasă viață!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână