Pericolul ferestrelor. Un baietel de 18 luni a cazut de la etajul noua | Demamici.ro

Pericolul ferestrelor. Un baietel de18 luni a cazut de la etajul noua. Mama unui baietel de 18 luni, Duygu (27 de ani), este devastata, dupa ce copilul a cazut de la fereastra cladirii in care locuiau in Londra. Tragedia s-a petrecut in Tottenham, nordul Londrei.

Micutul Ali a cazut in gol de la etajul noua.

Familia facuse in trecut mai multe sesizari la adresa administratiei cu privire la ferestrele de pe palierul cladirii. Acestea ar fi prezentat defectiuni la sistemul de inchidere.

Mama si-a culcat copilasul de 18 luni si a mers in bucatarie. Micutul s-a trezit si a reusit sa deschida fereastra, incuietoarea fiind defecta.

Danny Hunt, in varsta de 31 de ani, care traieste in acelasi imobil a declarat pentru The Sun Online: „Am auzit un tipat. Fetita tipa. Nu intelegeam ce spune. Era in stare de panica. M-am uitat pe geam si am vazut bebelusul zacand acolo, jos. Nu se misca deloc. Avea sange in zona gatului. Mama lui era in stare de soc. Statea nemiscata. Inghetase acolo.”

Tatal copilului a cerut ca moartea copilului sau sa fie supusa unei investigatii riguroase, pentru a vedea exact contextul in care s-a produs

„Era un baiat minunat. Sunt pur si simplu devastata”, a declarat mama indoliata.

„Urmau sa vina saptamana asta sa rezolve problema de la ferestre. Facusem mai multe sesizari”.

Un vecin a sustinut marturiile femeii: „Au facut mai multe sesizari in ultimele doua luni cu privire la ferestre. Cumva, copilul a reusit sa deschida fereastra s-a strecurat afara. A cazut.”

Pericolul ferestrelor. Un baietel de18 luni a cazut de la etajul noua

Parintii copilului, dar si ceilalti locatari ai cladirii sunt in stare de soc. Unii dintre ei nu pot uita nici acum trupul inert al copilului.

„Am auzit niste urlete isterice de femeie. Apoi m-am uitat pe fereastra si l-am vazut. Trupul lui micut zacea fara viata pe asfalt. Nu avea nicio sansa sa supravietuiasca.”

Trupul copilasului a fost dus la spital, iar acolo a a fost pronuntat decesul. Ali, surioara lui de 5 ani si parintii locuiau in bloc de 4 ani.

Din nefericire astfel de tragedii se produc frecvent.

Vezi si: Un baietel de 2 ani a murit dupa ce-a cazut de la geam. Mama, distrusa de durere, isi plange copilasul: „A fost miracolul meu!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni