Mămici și tătici celebri

Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Andrew și Gloria au moștenit talentul artistic al mamei lor | Demamici.ro

Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Ozana Barabancea este mândră foc de cei doi copii ai săi, Andrew și Gloria, care s-au transformat în niște tineri superbi, dar și extrem de talentați. Andrew are 21 de ani, iar Gloria a devenit anul acesta majoră, iar pentru ei, viitorul profesional are o singură direcție: calea artistică.

Cei doi frați sunt pasionați de muzică, au studiat pianul, iar fiica Ozanei este chiar elevă a Colegiului Național de Muzică „George Enescu” din Capitală.

Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Andrew și Gloria au moștenit talentul artistic al mamei lor

„Andrew este foarte talentat, și fiica mea, Gloria, care este pianistă de clasă”, declara Ozana despre copiii ei, într-un interviu pentru Click.

Ozana Barabancea își susține copiii cu tot ce e nevoie atât în calitate de mamă, dar și de mentor, în pasiunea lor pentru muzică. Soprana este mândră de ei și este convinsă că vor excela în drumul pe care și l-au ales. În plus, viața de mamă petrecută în compania celor doi copii ai ei o încarcă mereu cu o energie bună.

„Mă simt și eu tânără la 53 de ani. Am mare încredere în ei. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ozana Barabancea și-a crescut singură cei doi copii după divorț

Celebra soprană este mamă singură încă din 2004, atunci când a divorțat de fostul soț, Sorin Terinte.

Despărțirea de fostul ei partener s-a petrecut la scurtă vreme după venirea pe lume a Gloriei, astfel încât, Ozana a devenit o mamă singură cu doi copii mici. Nu a vrut să își refacă viața, așa că s-a concentrat pe carieră, dar mai ales, pe creșterea celor doi copii ai ei.

În urmă cu câteva zile, soprana a postat două fotografii cu Andrew și Gloria, de când erau mici, dar și una cu ei din perioada prezentă.

„Cum trece timpul în favoarea mea…. Mi-e greu să cred… parcă mai ieri erau mici, pitici, și drăgălași! Acum sunt mari și fermecători, fiecare în felul său, dar mereu împreună!”, a fost mesajul transmis de soprană.

„Dragii noștri copii..❤️ 😍🤗 Mai ții minte când ne întâlneam prin Mamaia, în 2007 cu alergătură la cântări, cu ei de mânuță, Ozana.?? tu cu ai tăi, eu cu Raluca mea! :)))”, „Frumoși și mici, dar și mari! 😍😍Felicitări mamei care i-a adus pe lume și i-a crescut! 👏👏❤️❤️”, „Adevărat, fermecători! Să vă încarce sufletul cu fericire ori de câte ori îi priviți! Sănătate și numai bine!🤗🤭”, au fost câteva dintre mesajele primite de la utilizatori.

Ozana Barabancea a absolvit Școala Populară de Artă, secția Jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul” și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală. Inițial, ea a fost recunoscută ca fiind cântăreață de operă, iar ulterior s-a făcut remarcată prin spectacolele ei de jazz.

De-a lungul timpului, artista a făcut parte din mai multe proiecte de succes, inclusiv internaționale, care au culminat cu și mai multe turnee. În prezent, este una dintre cele mai apreciate soprane din România și membru în juriul celebrului show de televiziune „Te cunosc de undeva”.

Vezi și: Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână