O tânără mămică, medic în Germania, ucisă pe stradă când se întorcea acasă după schimbul de noapte. Elena Silvia a lăsat în urmă un copilaș de 2 ani | Demamici.ro

O tânără mămică, medic în Germania, ucisă pe stradă când se întorcea acasă după schimbul de noapte. Elena Silvia a lăsat în urmă un copilaș de 2 ani. Elena Silvia, o tânără mămică stabilită în Germania, a avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Și-a dedicat ani din viață pentru salvarea oamenilor, însă atunci când a avut ea nevoie, nimeni nu a mai putut face nimic pentru ea.

Românca lucra ca medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, landul Hessa, Germania, și a fost ucisă cu sânge rece în timp se întorcea, luni dimineață, din tura de noapte.

Femeia a fost atacată și înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia. Vecinii i-au descoperit cadavrul la ora 8 dimineața, în curtea din spatele blocului.

O tânără mămică, medic în Germania, ucisă pe stradă când se întorcea acasă după schimbul de noapte. Fostul iubit i-a decis soarta

Vecinii au alertat autoritățile, iar oamenii legii au deschis imediat o anchetă. În aceeași zi, la orele serii, poliția a reținut un suspect.

Miercuri dimineața, anchetatorii au anunțat că suspectul căruia i s-au adus acuzațiile de crimă este chiar fostul iubit al Elenei, un tânăr în vârstă de 30 de ani, scrie publicaţia germană osthessen-news.de.

Din primele cercetări, bărbatul avea planul bine pus la punct. El cunoștea programul victimei, așa că a aștepta-o luni dimineața în fața locuinței sale.

Bărbatul a atacat-o pe fosta lui parteneră, iar apoi a fugit de la fața locului.

Marți seară, un judecător de instrucţie din Fulda a emis un mandat de arestare pentru omor, astfel că bărbatul a fost dus la închisoarea din Hesse.

„A lăsat în urma ei un băiat de 2 ani pe care l-a iubit din tot sufletul ei”

Elena Silvia lucra de 11 ani la spitalul din Fulda, ca medic chirurg. Familia, apropiații și colegii sunt în stare de șoc și nu înțeleg destinul crunt de care a putut să aibă parte.

„Am pierdut un coleg extrem de grijuliu și recunoscut. Moartea ei timpurie ne lasă fără cuvinte”, a declarat Michael Sammet, șeful spitalului din Fulda.

Elena Silvia era mama unui băiețel în vârstă de 2 anișori, Damian, dar care acum va crește fără mamă.

„Astăzi Persoana cea mai importanta din viața lui Damian s-a stins din viață. La numai 35 de ani viața i-a fost luată cu o cruditate inumană. Suntem cu toții devastați și șocați.

Elena Konnerth lasă în urmă un băiat de 2 ani pe care l-a iubit cu tot sufletul ei. O femeie cu un talent și pasiune deosebită pentru Medicină. Medic chirurg de aproape 11 ani și-a lăsat amprenta în spitalul Herz-Jesu-Krankenhaus din Fulda unde și-a câștigat atât respectul colegilor cât și un renume impecabil printre pacienții tratați și salvați de ea. Rugați-vă pentru sufletul ei și vă rog să vă folosiți o mică parte din timpul vostru pentru a o comemora”, a scris Robert Konnerth, fostul soț al Elenei.

Originară din Ploiești, Elena Silvia Konnerth a studiat medicina la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și era medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, Germania.

Vezi si: A murit la 18 zile după ce și-a adus pe lume băiețelul, fără să apuce să-l țină în brațe. Mămica de 33 de ani mai avea acasă o fetiță | Demamici.ro

Vezi si: Un polițist a adoptat o fetiță pe care a întâlnit-o în timpul unei misiuni. Micuța fusese abuzată de părinții biologici | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni