O mama si-a sufocat bebelusul, in somn, din greseala! Tragedie petrecuta intr-un hotel din Iasi | Demamici.ro

O mama si-a sufocat bebelusul, in somn, din greseala! Un bebelus in varsta de 6 luni si-a gasit sfarsitul intr-un hotel din Iasi. Potrivit primelor informatii, mama si-ar fi sufocat copilul in somn, din greseala. Femeia a fost cea care a sunat la 112, disperata.

Surse apropiate anchetei sustin ca familia cazata la Hotelul International din Iasi este familia Agache. Barbatul este Angel Agache, deputat, din Republica Moldova.

Deputatul in varsta de 44 de ani si sotia acestuia de 35 de ani s-au cazat la Hotelul International din Iasi. In timpul noptii, mama s-ar fi asezat din greseala peste bebelus, sufocandu-l.

„IPJ Iaşi a fost sesizat de o femeie de 35 ani, cu privire la faptul că s-a cazat la Hotel Internaţional din Iaşi împreună cu soţul său de 44 ani şi copilul de şase luni, iar pe timpul nopţii, în timp ce dormeau, mama a stat în pat peste minor, sufocându-l. Aceştia sunt cetăţeni moldoveni. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Vezi si: O mama si-a ucis accidental fetita. Femeia, care mai are 3 copii, nu suporta sa-si vada casa goala | Demamici.ro

In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si se fac cercetari sub supravegherea unui procuror.

„A fost înregistrat un dosar pentru moarte suspectă, urmând a fi continuate cercetările de către secția de poliție aferentă, sub coordonarea procurorului de caz”, a declarat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, potrivit bzi.ro.

„Nu pot vorbi, va rog sa ma intelegeti”, a declarat deputatul, extrem de afectat, pentru bzi.

Vezi si: „Bebelusul meu a murit asfixiat in scaunul auto. Va rog, nu faceti si voi greseala mea!” | Demamici.ro

La sfârșitul anului 2011, Angel Agache s-a căsătorit cu fiica lui Constantin Becciev, Elena, pe atunci directorul întreprinderii municipale SA „Apă Canal”.

Tinerii însurăței au fost cununați de un milionar în euro. Este vorba despre moldoveanul Vasile Drăgan, care controlează circa 20 la suta din piața vinurilor spumante din Rusia.

Masuri de siguranta pentru copil

Masuri de siguranta pentru copil. Orice parinte trebuie sa le stie. Topul celor mai importante masuri de siguranta pentru copil, utile in prevenirea accidentarilor. Sfaturi esentiale pentru orice parinte.

Masuri de siguranta in timpul somnului copilului

  • bebelusul trebuie sa doarma pe spate.
  • bebelusul trebuie sa fie cat mai comod imbracat in timpul somnului.
  • nu folosi paturi mult prea groase.
Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni