O mamă și-a dorit cu ardoare al treilea copil, ca să fie familia completă. La ecografie a aflat că are cvintupleți | Demamici.ro

O mamă și-a dorit cu ardoare al treilea copil, ca să fie familia completă. La ecografie a aflat că are cvintupleți. Cuplul din statul american Utah încercase deja de ceva vreme să aducă pe lume un urmaș, însă fiecare încercare venea și cu o dezamăgire, până în ziua în care femeia a aflat că e în sfârșit însărcinată. Și nu cu unul, nu cu doi, ci cu cinci bebeluși!

O mamă și-a dorit cu ardoare al treilea copil, ca să fie familia completă. La ecografie a aflat că are cvintupleți

„Când am mers la ecografie ne așteptam să vedem un bebeluș, maxim doi. În 20 de minute au apărut pe monitor patru dintre ei, iar imediat a apărut și al cincilea. Pur și simplu am plâns. Îmi aduc aminte că am întrebat doctorul: „Sunt în viață?”, așa că ne-au dat să ascultăm bătăile de inimioară de la fiecare în parte.”, a povestit mama copiilor.

Primele două sarcini nu au fost ușoare pentru Jamie. Medicii au diagnosticat-o cu „hyperemesis gravidarum”, o afecțiune ce provoacă stări puternice de greață și scădere în greutate. Din fericire, de data aceasta nu s-a mai confruntat cu astfel de stări, însă o sarcină de cvintupleți vine cu alte provocări la pachet.

„Mă simt mereu legată de scaun pentru că mă simt obosită mereu și îmi este foame întruna. Medicul mi-a recomandat să mănânc 4000 de calorii pe zi. Eu poftesc la alimente sănătoase și ușoare, cum ar fi un castravete, însă nu are deloc calorii. Așa că mă forțez să mai recuperez cu fast food și înghețată.

Și dormitul e dificil. Burta mea crește atât de repede și începe să mă doară. Când unul dintre bebeluși se mișcă încep toți să se miște, de parcă ar fi o petrecere la mine în uter.
În continuare nu mă pot obișnui cu ideea. Aștept cu nerăbdare să-i aduc pe toți cinci acasă”, mai spunea Jamie în perioada sarcinii.

Nașterea a avut loc în săptămâna 29 de sarcină. Atunci au început contracțiile

Jamie a fost dusă în sala de operație, iar în scurt timp, Violet Rose, Daisy Kate, Logan Matthew, Lincoln Alan și Lily Jane și-au făcut mama să plângă de fericire, înainte să fie duși la incubatoare.

„Inima îmi exploda în piept. M-am uitat la toți, la fețele lor, la cele 50 de degețele de la mâini și de la piciorușe. Erau mai frumoși decât îmi imaginam că vor fi”, a declarat mama. Evoluția cvintupleților a fost una pozitivă, iar Jamie se află deja acasă cu bebelușii.

„Cred că am trecut de faza în care eram șocat. Acum nu-mi exprim decât recunoștința pentru ceea ce trăiesc. Știu că vom sacrifica multe ore de somn, dar să fiu tată e cea mai minunată aventură a vieții mele”, a povestit Skylar, tatăl copiilor.

Vezi și: A nascut cvintupleti cand credea ca nu mai are nicio sansa sa devina mama: „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Credea ca este insarcinata cu cvintupleti, dar in ziua nasterii si mama si doctorii au avut parte de o surpriza. O astfel de sarcina apare o data la 5 miliarde| Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână