O mamă și-a aruncat bebelușul la pământ în timp ce se certa cu iubitul. Femeia a fost reținută în Timișoara VIDEO | Demamici.ro

O mamă și-a aruncat bebelușul la pământ în timp ce se certa cu iubitul. O tânără de 21 de ani de origine italiană și-a aruncat bebelușul la pământ în holul unui hotel din Timișoara.

Totul s-a produs pe fondul unei discuții aprinse pe care o avea cu iubitul român. Bebelușul a ajuns la spital cu fractură de craniu. Femeii i s-a întocmit dosar penal și este cercetată pentru tentativă de omor.

Italianca și iubitul român erau cazați într-un hotel din Timișoara. În momentul în care bărbatul a anunțat-o că vrea să iasă în oraș, femeia ar fi făcut o criză de gelozie, timp în care și-a aruncat copilul pe podeaua din holul hotelului, după care a continuat cearta cu bărbatul.

Niciunul nu s-a repezit să ia bebelușul de 2 luni de jos. Până la urmă, copilul a fost ridicat de la podea de o angajată a hotelului, martoră la scena de groază.

O mamă și-a aruncat bebelușul la pământ în timp ce se certa cu iubitul. Copilul s-a ales cu fractură de craniu

Angajații hotelului au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat un echipaj de Poliție și o ambulanță. Copilașul de nici 2 luni a ajuns pe mana medicilor de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Copilul a suferit o fractură la nivel cranian. Femeia care și-a aruncat pruncul din brațe a fost dusă la audieri și ulterior reținută pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă.

Femeii i s-au prelevat probe pentru a se stabili dacă era sub influența alcoolului sau a drogurilor. De asemenea, tânăra de 21 de ani va fi supusă unei testări psihiatrice pentru a se vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a trântit copilul la pământ.

Italianca a ajuns în România în urmă cu 2 luni. Femeia a venit în Timișoara pentru a-l vizita pe tatăl copilului, român. În timp ce se afla pe teritoriu românesc, tânăra a născut prematur la Maternitatea Bega.

Din cauza restricțiilor femeia și copilul nu s-au putut întoarce în Italia așa că au rămas cazați într-un hotel din Timișoara. Acasă, în Lombardia, femeia mai are un copil de aproximativ 3 ani.

Vezi si: O bona si-a donat o parte din ficat fetitei de 1 an si 4 luni pe care o ingrijea pentru a-i salva viata | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână