O mama isi tine pentru prima data la piept copilasul prematur VIDEO | Demamici.ro

Inca de cand afla de sarcina, o mama isi imagineaza momentul in care isi va tine pentru prima data micutul la piept. In cele 9 luni de sarcina iti faci mii de ganduri si iti imaginezi cum va arata chipul omuletului „nou” pe care il vei aduce pe lume.

Pentru Jessica momentul in care si-a strans bebelusul la piept a fost si mai emotionant din cauza greutatilor prin care a trecut. Viata baietelului ei a atarnat de un fir de ata.

Jessica Collinson a devenit pentru prima data mama nascand cu 10 saptamani inainte de termen. Hugo, baietelul pe care l-a adus pe lume, s-a luptat pentru viata si a asteptat 60 de ore inainte sa fie tinut in brate de mama sa pentru prima data.

Momentul emotionant in care mamica prematurului isi ia pentru prima data bebelusul la piept a fost surprins de tatal micutului, Michael Burritt.

„Speram sa prind momentul, dar am surprins ceva mult mai profund”, a declarat tatal pentru ABC News.

Filmuletul a devenit viral fiind vizualizat de milioane de ori pe retelele de socializare. Mama avea termenul pe 27 februarie, insa a nascut pe 22 decembrie, intr-un spital din Canada. La nastere Hugo a avut 930 grame si a avut nevoie de ingrijirea atenta a medicilor pentru a trece peste perioada critica.

Abia dupa 60 de ore, mama a putut sa-si tina in brate baietelul. Collinson isi aminteste momentul de parca s-ar fi intamplat ieri:

„Imi amintesc totul foarte clar. Nu il voi uita niciodata, indiferent de video. Am simtit cum ma cuprinde un sentiment de pace si liniste. Nu a fost intalnirea ideala, cea la care viseaza orice mama, dar a fost probabil ceva mult mai profund pentru ca a trebuit sa asteptam atat de mult si sa trecem prin asemenea emotii”.

Citeste si:

UN CAZ LA 70 DE MILIOANE: INSARCINATA CU CVADRUPLETI. SI ASTA NU E TOT VIDEO | DEMAMICI.RO

UN TATA ALAPTEAZA, IN TIMP CE MAMA SE RECUPEREAZA DUPA CEZARIANA. IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE | DEMAMICI.RO

A NASCUT 44 DE COPII SI ACUM ARE 40 DE ANI! POVESTEA UNEIA DINTRE CELE MAI FERTILE FEMEI DIN LUME VIDEO | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni