Alaptarea e iubire. O mama, filmata in timp ce alapta pentru ultima data, inainte de intarcare VIDEO | Demamici.ro

Alaptarea nu este usoara, dar nici intarcarea. Alaptarea necesita perseverenta din partea mamei si multa rabdare, insa odata trecut hopul initial, hranirea naturala a bebelusului se transforma in iubire pura.

Fotografia comparativa a fost facuta publica de o mama originara din Brazilia. Maya Vorderstrasse a postat pe Instagram prima si ultima fotografie cu ea alaptandu-si fetita.

Postarea a devenit virala si a emotionat zeci de mii de mamici. Pana si sotul care a facut fotografia plnagea in timp ce surprindea ultimul moment al alaptarii.

Postarea a devenit virala: Ce-a spus mamica despre ultima alaptare

„Prima si ultima data cand minunata mea Hazel a papat la san. Nu stiam ca o persoana se poate simti atat de mandra si de distrusa in acelasi timp. Acum sunt sub influenta hormonilor, a emotiilor.

Mi-a fost foarte greu sa ridic bratul in cea de-a doua fotografie pentru ca nu-mi puteam stapani lacrimile. Poza asta insemna ca eu nu o voi mai alapta niciodata pe Hazel. Am alaptat atat de mult timp, incat nici nu mai stiu cum e sa nu alaptezi. Cand m-am uitat la Tim, care facea poza, am observat ca si el plangea asa cum nu l-am vazut plangand vreodata. Plangea cu sughituri.

Am fost alinarea ei, locul ei sigur si sper sa ma considere asa si de acum inainte. Doi ani au trecut de cand am pus-o la san prima data. Acum, Hazel are propriul pat pe care i l-am pus in camera surorii sale. In fiecare seara, Tim e cel care o pune la somn pentru a nu cere san. Suntem in cea de-a treia zi, dar cu fiecare zi intarcarea devine tot mai usoara.

Vina pe care o simt pentru faptul ca nu o pun la somn e atat de intensa ca abia o suport. A fost extrem de dureros sa inchei acest capitol din vietile noastre, insa sper ca si etapele urmatoare vor fi la fel de speciale. E un pas spre maturitate, spre independenta ei, dar si spre pauza de care aveam nevoie.

Cand s-a detasat de la san pentru ultima oara, m-am uitat la Tim si am spus: „Mi-am dat toata silinta”. El m-a imbratisat si mi-a spus: „Nu. Nu ti-ai dat doar silinta, ci ai facut ce era mai bine. I te-ai daruit cu totul”.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni