O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei VIDEO | Demamici.ro

O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei VIDEO | Demamici.ro

O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei. Cand ai un bebelus, nu iti permiti sa ramai fara scutece. Chiar daca in urma cu zeci de ani, mamele foloseau scutece textile, mamele din societatea de astazi nu isi imagineaza viata cu un bebelus fara scutece.

Pandemia de coronavirus a schimbat comportamentul de achizitie la nivel global, iar lumea a inceput sa-si faca stocuri de diverse alimente, produse de dezinfectat, hartie igienica sau de lucruri necesare ingrijirii bebelusilor.

Lauren Whitney, mama a 4 copii, s-a filmat in „Walmart”. Femeia voia sa cumpere scutece pentru copiii sai, insa rafturile erau goale. Printre lacrimi, Lauren Whitney a spus: „Ce ar trebui sa-i dau copilului meu sa poarte, daca nu-mi permit sa cumpar 20 de pachete de scutece odata, asa cum fac altii?”.

Video-ul a devenit viral, iar femeia a primit sprijin din partea altor mamici. „Ma simt coplesita de cat de saritoare a fost lumea. Am fost foarte impresionata de numarul mare de persoane care au vrut sa ma ajute, cu toate ca ne confruntam cu o perioada grea,” a declarat mamica.

Vezi si: Mama a doi copii, prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului. Vaccinul este unul experimental | Demamici.ro

O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei

„Ca sa fiu sincera, nu am postat acest video in speranta ca va veni viral, ci l-am postat in speranta ca oamenii vor constientiza cum panica legata de coronavirus poate afecta familiile cu venituri mici, ca a mea.

Ma bucur ca majoritatea comentariilor de la acest video au fost pozitive, insa exista si o multime de persoane foarte rele care nu au nimic bun de spus. Nu vreau sa pun vorbele lor la suflet, insa unele comentarii sunt extrem de rautacioase.

Sunt norocoasa ca mai multe persoane s-au oferit sa ma ajute. Unele s-au oferit chiar sa imi trimita scutece. Nu acesta este motivul pentru care am postat video-ul. Suntem bine. Ne descurcam. Va multumesc tuturor. Sper ca aceasta panica si nebunia sa se termine in curand si vietile noastre sa revina la normal,” a mai scris Lauren.

Vezi si: Povestea a doua cadre medicale, mame, infectate cu noul coronavirus. Una a supravietuit, cealalta nu! | Demamici.ro

Chiar si inainte de pandemie scutecele erau scumpe si consumau o buna parte din bugetul unei familii cu venituri modeste, precum familia Whitney. Este foarte stresant pentru o mama sa stie ca ramane fara scutece pentru copiii ei.

In Statele Unite ale Americii exista banci de scutece. Oamenii doneaza, iar scutecele ajung la familiile care au mare nevoie de ele, dar care nu isi permit sa le cumpere. O astfel de banca este „National Diaper Bank Network.”

Precizare importanta: In video este evidentiata o situatie izolata. Mama nu  a gasit scutece in acel  moment, in acel supermarket din SUA. Acest lucru nu inseamna ca supermarket-urile se confrunta cu o problema in ceea ce priveste stocurile de scutece. Nicio problema de acest fel NU a fost raportata oficial pe teritoriul Romaniei.

De retinut: Prin cumpararea compulsiva, unele familii cu venituri mici, care nu isi permit achizitionarea mai multor produse odata, pot fi foarte afectate. Cumpara cumpatat! Gandeste-te si la altii!

@browncoatbetty##thisapocalypsesucks♬ original sound – browncoatbetty