O indianca a nascut natural la 72 de ani, iar o femeie de 64 de ani din Spania a adus pe lume gemeni. Cum arata micutii VIDEO | Demamici.ro

O femeie in varsta de 64 de ani a adus pe lume gemeni, copii perfect sanatosi, potrivit declaratiilor lui Enrique Martin, directorul spitalului Recoletas. Femeia care a vrut sa-si pastreze anonima identitatea a facut un tratament de fertilizare in Statele Unite ale Americii.

Spitalul din Spania a postat pe YouTube un video al momentului in care i s-a facut cezariana. Gemenii, un baiat (2,4 kg) si o fetita (2,2 kg) au venit pe lume in urma tratamentului de fertilizare in vitro. Cazul femeii care a nascut la 64 de ani nu este unul singular. El Pais a scris povestea altor doua femei din Spania care au nascut la peste 60 de ani.

 

De asemenea, in anul 2016, o femeie din India, Daljinder Kaur, in varsta de 72 de ani, a adus pe lume un baietel perfect sanatos in urma unui tratament de fertilizare. Femeia a nascut natural si a reusit sa-si alapteze bebelusul.

Indianca din Punjab l-a adus pe lume pe Armaan Singh, fiul sau, pe 19 aprilie. Trei luni a reusit femeia sa-si alapteze fiul, insa a renuntat din cauza problemelor de sanatate. Se pare ca femeia sufera de tensiune arteriala ridicata si are probleme cu incheieturile.

In ciuda dificultatilor cu care se confrunta, indianca sustine ca nu regreta ca a nascut la o varsta atat de inaintata.

„Tensiunea arteriala mi-a crescut si obosesc foarte repede. Am fost la mai multi doctori care mi-au prescris medicamente si o dieta pe care trebuie s-o urmez.

Sunt ingrijorata pentru Armaan. Trebuie sa am grija de sanatatea mea, dar si de a lui. De cand a inceput sa mearga de-a busile, sunt tot timpul in maini si in genunchi si e greu. Corpul meu nu mai poate face fata. E mult mai greu decat credeam”, a declarat femeia pentru Daily Mail, la cateva luni dupa ce si-a adus pe lume baietelul.

Daljinder a nascut primul copil dupa 46 de ani de casnicie. Sotul sau, Mohinder Singh Gill, avea 80 de ani cand fiul lor a venit pe lume.

Citeste si:

A NASCUT 44 DE COPII SI ACUM ARE 40 DE ANI! POVESTEA UNEIA DINTRE CELE MAI FERTILE FEMEI DIN LUME VIDEO | DEMAMICI.RO

BEBELUS DE APROAPE 7 KG, NASCUT INTR-UN SPITAL DIN SUA! CUM ARATA BAIETELUL | DEMAMICI.RO

MAMA SINGURA A ADUS PE LUME OCTUPLETI! FEMEIA MAI AVEA 6 COPII. CUM ARATA FAMILIA VIDEO | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

19 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni