Știri

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 2 al unui hotel din Eforie Nord. Un turist a găsit-o în iarbă | Demamici.ro

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul 2 al unui hotel din Eforie Nord. Lăsată nesupravegheată, fetița a căzut de la etajul hotelului în care era cazată împreună cu părinții.

Copila a fost găsită de un turist, care a observat-o prăbușită pe porțiunea de iarbă din jurul hotelului, anunță observatornews.ro.

Micuța care a căzut de la etajul hotelului a supraviețuit impactului și a fost transportată la spital de urgență, având mai multe traumatisme.
Nu se cunosc deocamdată detaliile cu privire la părinții fetiței și unde se aflau în momentul în care a avut loc impactul. Cert este că un turist care se afla în zonă a fost primul care a găsit-o și a alertat serviciile de urgență.

„Într-un moment de neatenție, minora ar fi fost lăsată nesupraveghetă de către părinți și a căzut dintr-o cameră a hotelului respectiv”, informează polițiștii constănțeni.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal și fac în aceste momente cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Fetița se află la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Sisteme de protecție pentru geamurile de termopan. Cum ne putem proteja copiii de pericolul de a cădea în gol de la fereastră

Probabil de multe ori ți-a trecut prin minte scenariul negru în care copilul ar fi deschis geamul sau ușa termopan și s-ar fi prăbușit în gol de la zeci de metri. Din nefericire, aceste scenarii sunt reale, iar multe familii au trecut prin adevărate drame pentru că nu au luat în considerare opțiunea montării unui sistem de protecție pentru geamurile/ ușile de termopan.

Una dintre cele mai comune variante de protecție o constituie montarea unui mâner cu cheie. Acesta este potrivit pentru orice ușă sau fereastră termopan de pvc nouă sau deja montată, fără să aibă vreo importanță profilul din care sunt confecționate (Ferestre Rehau, Ferestre Salamander,etc).

Mânerul se poate bloca într-o anumită poziție: închis sau oscilobatant și se poate debloca numai prin folosirea cheii. Costul aproximativ pentru un astfel de sistem este cuprins între 25 și 50 RON, prețurile variind în funcție de model, de producător sau distribuitor. Continuarea articolului AICI!

Vezi și: Sisteme de protecție pentru geamurile de termopan. Cum ne putem proteja copiii de pericolul de a cădea în gol de la fereastră | Demamici.ro

Vezi și: Hunedoara: Un copil de 1 an și 10 luni a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru. Cu o zi în urmă, un alt copil de nici 2 ani, din Petroșani, căzuse de la fereastră | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni