O femeie insarcinata s-a sinucis din cauza durerilor crunte din travaliu, după ce familia nu a lăsat-o să facă cezariană | Demamici.ro

O femeie insarcinata s-a sinucis din cauza durerilor crunte din travaliu, după ce familia nu a lăsat-o să facă cezariană | Demamici.ro

Momente de groază într-un spital după ce o femeie aflată în chinurile nașterii s-a sinucis.

O femeie insărcinată, care aparent s-a omorât după ce a implorat să i se facă cezariană, a fost văzută pe CCTV urlând de durere în ultimele ore înainte de moartea ei.

Femeia de 26 de ani și copilul ei nenăscut au murit după ce a căzut de la etajul cinci al spitalului în care fusese internata.

Ea a pretins că a cerut o cezariană după ce capul copilului, care era prea mare pentru o naștere naturală, i-a provocat o durere intensă.

Însă aceasta s-a sinucis atunci când familia ei, care, sub legea chineză, trebuia să-i dea permisiunea, a refuzat operația.

Femeia insarcinata este văzută mergând, ajutată de un bărbat necunoscut, și căzând pe podea urlând de durere.

O femeie insarcinata s-a sinucis din cauza durerilor

La un moment dat, gravida se sprijină pe un perete și arată de parcă este gata să se prăbușească. In genunchi pe podea, tanara isi urla durerea, in timp ce membrii familiei stateau in jurul ei.

Femeia, care era in a 41-a săptămână de sarcină, nu a putut să stea în picioare fără ajutor.

Doctorii de la Spitalul nr. 1 din orașul Yulin din provincia Shaanxi din nordul Chinei au examinat-o și au spus că avea nevoie de o cezariană, deoarece nu putea naște natural, fiindcă capul copilului era prea mare.

Dar familia ei a insistat asupra unei nașteri naturale și i-a refuzat dreptul de a se supune procedurii. Sub legea chineză, familia trebuie să-și dea permisiunea ca o femeie să aibă o operație de cezariană.

O femeie insarcinata s-a sinucis din cauza durerilor

Femeia s-a aruncat de la o fereastră după ce a încercat în repetate rânduri să părăsească centrul medical. Copilul nenăscut a murit și el în incident.

„Femeia însărcinată a ieşit de două ori din salon pentru a-şi implora rudele să îi permită să nască prin cezariană deoarece nu mai suportă durerile, dar acestea au insistat ca ea să nască natural”, au spus medicii care erau de gardă în acea zi.

Poliţia a declarat că a fost vorba de o sinucidere, iar reacţiile de revoltă şi indignare ale oamenilor, în special ale mămicilor, au apărut imediat pe reţelele de socializare: ” O femeie căsătorită nu este doar o maşină de făcut copii! Cum pot oamenii să fie atât de ignoranţi în zilele noastre?”