O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerii la naștere pentru că familia nu a lăsat-o să facă cezariană | Demamici.ro

O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerii la naștere pentru că familia nu a lăsat-o să facă cezariană | Demamici.ro

O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerii. O femeie s-a sinucis din cauza durerilor de nesuportat pe care le avea în travaliu, fiindu-i refuzată operaţia de cezariană de către propria familie, martoră la întreaga suferinţă a femeii.

Tragicul incident a avut loc în oraşul Yulin din provincia Shaanxi din nordul Chinei, în cel mai bine cotat spital din regiune, înainte cu doar câteva ore până la naşterea bebeluşului care, după spusele medicilor, avea capul mult prea mare, ceea ce făcea naşterea naturală imposibilă.

O femeie însărcinată s-a sinucis din cauza durerii

Concluzia specialiştilor a fost cât se poate de clară: operaţie de cezariană de urgenţă! Camerele de filmat au surprins imagini cu femeia care agoniza de durere pe holurile spitalului, rugându-şi în genunchi familia să îşi dea acordul pentru operaţie, conform legilor din China.

„Femeia însărcinată a ieşit de două ori din salon pentru a-şi implora rudele să îi permită să nască prin cezariană deoarece nu mai suportă durerile, dar acestea au insistat ca ea să nască natural”, declară medicii care erau de gardă în acea zi. Într-un gest de maximă disperare din cauza durerilor cumplite, femeia s-a aruncat de la etajul 5 al spitalului, conform Daily Mail.

Poliţia a catalogat cazul ca fiind sinucidere, însă reacţiile de revoltă şi indignare ale oamenilor, în special ale mămicilor, nu au întârziat să apară pe reţelele de socializare: „O femeie căsătorită nu este doar o maşină de făcut copii! Cum pot oamenii să fie atât de ignoranţi în zilele noastre?”