Nou nascut de 6,9 kg a intrecut toate recordurile maternitatii din New York! Mama mai are 2 copii | Demamici.ro

Iti mai amintesti ce greutate a avut copilul tau la nastere? Joy Buckley, din New York, nu va uita niciodata acest aspect. Fiica sa, Harper, a venit pe lume pe 12 martie, la Arnot Ogden Medical Center, in Elmira, New York, si a avut la nastere 6,9 kg. Harper este cel de-al treilea copil al familiei.

Sotii s-au luptat cu infertilitatea ani in sir, iar in momentul in care erau decisi sa adopte, au aflat ca femeia e insarcinata.

Primul copil al cuplului a venit pe lume in 2016 si a avut la nastere 4,9 kg, cu mult peste greutatea medie a nou-nascutilor de 3,4 kg.

Stiind ca primul copil a avut o greutate peste medie, Buckley s-a pregatit psihic pentru a aduce pe lume un alt copil cu o greutate mare, insa nu s-a asteptat ca fetita sa devina cel mai mare bebelus care s-a nascut vreodata in maternitatea Arnot Ogden Medical Center.

„Am stiut ca va fi mare”, a declarat Buckley pentru WEMT 18 News, insa „nu am anticipat ca voi naste un bebelus de 7 kg”.

Harper a venit pe lume prin cezariana, iar procesul a fost „foarte intens”, cum cum chiar Buckley a declarat pentru HuffPost.

„A doua zi dupa operatie ma simteam de parca as fi fost calcata de 2 tractoare”, a explicat mama. Imediat dupa nastere, Harper a avut nevoie de ingrijire in sectia de Terapie Intensiva Neonatala pentru ca nivelul zaharului si oxigenul sa-i fie reglate.

Potrivit University of Rochester Medical Center, diabetul este una dintre cele mai comune cauze ale unei greutati mari la nastere (Buckley are diabet de tipul 2). De asemenea, greutatea mare a copilului la nastere poate fi determinata de kilogramele in plus acumulate de mama pe timpul sarcinii sau pur si simplu poate fi dictata de genele parintilor.

Daca parintii sunt mai inalti si mai corpolenti, cel mai probabil si bebelusul va avea o greutate mare la nastere.

Indiferent de care au fost motivele care au facut-o pe Harper sa cantareasca 6,9 kg la nastere, mama sa spera ca venirea pe lume a fiicei sale sa reprezinte o speranta pentru cuplurile care se lupta cu infertilitatea.

„Nu-mi pasa de recorduri sau de celebritatea din ziare. Ma bucur ca am avut oportunitatea de a deveni mama din nou”, a declarat Buckley pentru The New York Post.

Citeste si:

I-A MURIT COPILUL IN BURTICA LA 37 DE SAPTAMANI! GABRIELA A IMPARTASIT POVESTEA DUREROASA PRIN CARE A TRECUT | DEMAMICI.RO

I-A MURIT COPILUL IN BURTICA LA 37 DE SAPTAMANI! GABRIELA A IMPARTASIT POVESTEA DUREROASA PRIN CARE A TRECUT | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni