Mămici și tătici celebri

Nico a devenit bunică. Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel perfect sănătos | Demamici.ro

Nico a devenit bunică. Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel perfect sănătos. Nico trăiește o perioadă magică a vieții ei, plină de bucurie și de momente emoționante: a devnit bunică, fiica ei, Alexandra aducând pe lume un băiețel perfect sănătos.

Artista a dezvăluit că este extrem de fericită, venirea pe lume a nepoțelului fiind un moment superb pentru întreaga familie.„Suntem tare fericiți că în sfârșit avem un nepoțel frumos și sănătos! Avem emoții de fiecare dată când îl vedem! Laur (n.r. – soțul artistei) este cel mai fericit! Își dorea tare mult un băiețel! Mathias este un mâncăcios! Aștept să ajung acasă să îi pot fi de ajutor! Andu meu se simte foarte bine! Ce să-ți mai spun, mă topesc toată când îl văd!” a declarat cântăreața Nico, pentru Unica.ro.

Nico a devenit bunică. Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel perfect sănătos

Întrebată de ce nu a făcut publică informația că fiica sa este însărcinată, artista a explicat că aceasta a fost decizia fiicei sale, pentru a se bucura de sarcină în liniște, alături de familia sa.

„Nu a fost niciun secret la mijloc, probabil lumea se întreabă de ce nu a postat pe conturile de socializare , poze cu ea însărcinată! Consider ca nu este rău să stai cât mai departe de lumina reflectoarelor în asemenea momente. Este o perioadă frumoasă pe care trebuie să o trăiești așa cum simți. Important este ca ea să fie liniștita si fericită!”, a mai spus Nico.

În urmă cu ceva vreme, înainte ca cel mic să vină pe lume, Nico preciza că își dorește să se implice în creșterea micuțului și să se bucure de perioada frumoasă a beblușiei și a copilăriei.

„Sunt pregătită să fiu alături de ea, în orice minut, ori de câte ori este nevoie. Și noaptea am zis că las și muzica pentru ea, în cazul în care are nevoie de mine. Mami este acolo și asta îmi doresc. Nimic altceva. Să fiu alături de ea. Ea este foarte fericită. O fată trebuie să o aibă pe mămica ei lângă. Să o învețe absolut tot. Mie îmi place să îmi spună buni. O să îmi spună Nico probabil sau nu știu. Nu mai contează”, spunea artista la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Vezi și: Actrița Lorna Cepeda, celebră pentru rolul secretarei Patricia din „Betty cea urâtă”, a devenit bunică la 51 de ani | Demamici.ro

Vezi și: Irina Loghin, viață de bunică. Fiica ei a născut în secret: „Nepoțica a împlinit 3 luni. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână