Monica Roșu, prima apariție cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă, dezvăluri despre sexul bebelușului VIDEO | Demamici.ro

Monica Roșu, prima apariție cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă, dezvăluri despre sexul bebelușului. Monica Roșu este însărcinată cu primul ei copil. Fosta gimnastă se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, la care a visat multă vreme.

În vârstă de 33 de ani, Monica Roșu se pregătește să devină pentru prima dată mamă, iar emoțiile sunt la cote înalte. Atât pentru ea, cât și pentru soțul ei Vlad.

Vestea că vor deveni părinți i-a luat prin surprindere, după o lungă perioadă de încercări nereușite.

„Ne doream acest lucru și am început să îl plănuim. Și după fiecare lună în care vedeam că nu se întâmplă nimic, rămâneam dezamăgiți și, cumva, cred că acest lucru ne stresa.

A trecut și anul, a venit și pandemia peste noi, apoi am fost un weekend la mare imediat după starea de urgență, în iunie. Aveam niște senzații ciudate, stări, știam că sunt în acea perioadă a lunii, dar părea diferit. Așa că am făcut un test când ne-am întors în București.

Vlad m-a văzut cu testul, nu am mai putut să mă ascund, așa că nu a fost nicio surpriză. Când am văzut cele două liniuțe nu știam ce se întâmplă, inima a început să îmi bată foarte tare”, a povestit Monica Roșu în platou la Teo Show.

Monica Roșu, însărcinată în 21 de săptămâni: „90% șanse să fie fetiță”

Nicio medalie câștigată nu a venit la pachet cu un val de emoții intense precum cele pe care le simte acum. Pentru marea campioană la gimnastică, viața începe ușor, ușor să se schimbe.

Monica Roșu a stabilit deja că își dorește să rămână o mamă activă și oriunde merge să fie însoțită de bebelușul ei, despre care spune că, cel mai probabil, va fi o fetiță.

„Voi încerca să o iau sau să îl iau mai mult cu mine, să o îndrum către sport. Șansele sunt 90% să fie fetiță. Eu mă vedeam mai mult mamă de băiat, așa mă vedeau și cei din jur, pur și simplu părea mai ușor ca fiind mamă de băiat să treci peste anumite etape mai ușor.

Încă nu am luat o decizie, în funcție de cum va evolua sarcina și ce va spune medicul. Dacă putem naște natural, mergem și naștem natural, dacă nu, vom apela la cezariană.”

Vezi si: Băiețelul Andreei Podărescu, internat la Terapie Intensivă: „Ia-mă Doamne la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață!” | Demamici.ro

Vezi si: Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță: „Bine ai venit pe lume, minunea noastră” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână