Mirela Boureanu Vaida a intrat in saptamana 40 de sarcina: „Daca nu vrea singur, il scot cu forta la lumina!” | Demamici.ro

Mirela Boureanu Vaida asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Insarcinata in 40 de saptamani, prezentatoarea TV poate sa nasca din moment in moment.

Se pare totusi ca bebele se lasa asteptat, in ciuda faptului ca Mirela Vaida nu se menajeaza si nu se da in laturi de la efort. Face piata, cara sacose, isi tine copiii in brate, insa cel de-al treilea copilas nu da semne ca ar vrea sa paraseasca burtica mamicii celebre.

„Da, stiu!! Toata lumea ma intreaba cat mai am???? Ma simt insarcinata de vreo 2 ani, asa… si nu mai am rabdare! Azi intru in saptamana 40 si ultima! Il mai las nitel la “copt” si daca nu vrea singur, il scot cu forta la lumina! ☺️

Asa mi-a facut si Vladimir! Baietii astia… legati de mame pana in ultima secunda! 😬😊 Si ce credeti? Dansez in fiecare seara cu copiii in brate, sarim, fug dupa biciclete, ridic mobila, ma asez pe burta sa scot masinutele de sub pat, car sacose pline de cumparaturi, fac piata!

Maine merg la premiera musicalului We Will Rock You Romania, ca treb sa fiu la curent si cu asta 😜, duc copiii la piscina, la balet, caut mobila pentru noua casa… Si nimic!

Bebe nu iese! Material rezistent, ce mai… Si atunci il las si eu in pace si vin la o cafeluta si un croissant, acum cat mai am putina liniste!! Promit ca va tin la curent! Multumesc pentru toate gandurile bune!!! Va puup!! 🙏💖💖

Al treilea copil i-a luat prin surprindere

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau, Alexandru, au o relatie model. Cei doi sunt parintii a doi copii minunati, apropiati ca varsta: Carla si Vladimir. Micutii merg impreuna la gradinita, insa participa la activitati extrascolare diferite.

Vladimir prefera inotul, pe cand Carla merge la balet. Prezentatoarea TV a declarat in nenumarate randuri ca isi doreste cat mai multi copii. Pentru Mirela Boureanu Vaida, o familie fericita este o familie numeroasa, o casa plina de zambete, galagie, bucurie.

”Iată că vine şi al treilea copil, pe cale naturală, spontană, fără niciun tratament sau ajutor (…) Noi fuseserăm plecaţi într-o vacanţă în Italia doar noi doi, timp de o săptămână. Şi ne-am relaxat atât de tare, încât… s-a întâmplat.

În teorie, noi ne gândeam că ar fi frumos cu trei copii, însă în practică era mai greu de realizat, pentru că şi doar ăştia doi ne storc de energie şi ne solicită la maximum. Iar când am plecat în Antalya, de data asta toţi patru, după o noapte în care n-am dormit din cauza lui Vladimir, care număra oile la nesfârşit cu glas tare, aflu această superbă veste.

Şi cum număra Vladimir oile, aşa o să numărăm şi noi copiii! (râde) Cert e că, de-acum, trebuie să fim şi mai organizaţi şi cu timpul, şi cu banii. Pentru că de-acum încolo va trebui să plătim cinci bilete de avion, care ajung să coste mai mult decât vacanţa în sine. Apoi, nu ne încap trei scaune de copil într-o maşină 4×4, ne gândim deja la un minivan.

Ne-am mai apucat să facem şi o casă la Snagov, care e aproape gata – o căsuţă pe pământ, lângă pădure, la aer curat, cam cum am crescut noi – numai că sus avem doar două camere pentru copii şi una matrimonială, cum facem cu spaţiul pentru al treilea copil? Sunt nişte lucruri la care nu ne-am gândit şi care acum ne dau puţin peste cap”, declara in urma cu cateva luni Mirela Boureanu Vaida pentru OK Magazine.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni