Micuța Rapunzel din Bulgaria. Gabriela are 2 ani și s-a născut cu o podoabă capilară care i-a adus celebritatea | Demamici.ro

Micuța Rapunzel din Bulgaria. Gabriela are 2 ani și s-a născut cu o podoabă capilară care i-a adus celebritatea. Micuța Rapunzel din Bulgaria a devenit o senzație pe rețelele de socializare, acolo unde s-a și ales cu această poreclă. Gabriela Caneva are 2 anișori, însă podoaba ei capilară cu totul aparte i-a adus faima încă de la o vârstă fragedă.

Părul ei bogat și freza asemănătoare cu un arici, au transformat-o într-un bebeluș adorabil, iar fotografiile cu ea din primele luni de viață nu au putut trece neobservate.

Cel mai mult s-a bucurat sora ei mai mare, Ivona, fericită că are o surioară cu care se poate juca și îi poate împleti codițe.

Micuța Rapunzel s-a născut la data de 30 aprilie 2019. Medicii, dar și părinții, au rămas surprinși încă de atunci de podoaba capilară a fetiței, neașteptat de bogată pentru un nou născut.

În prezent, Gabriela Caneva are 2 ani și 5 luni. Părul fetiței a început să devină mai ondulat și crește cu o viteză la fel de uimitoare, fiind mult mai lung decât al altor fetițe de vârsta ei.

8 fetițe cu păr special. Păr frumos și bogat din naștere

Se spune că podoaba capilară a unei femei îi definește cel mai bine feminitatea, iar multe dintre noi am face orice pentru a mai „păcăli” un pic natura și a adăuga volum și strălucire părului nostru.

Alte fete mai norocoase se nasc cu o podoabă capilară ce pare scoasă direct din reviste și în fața căreia nu poți decât să te minunezi.

Iar dacă nu ne credeți, aceste fetițe cu păr și coafuri cu adevărat aparte, vă vor convinge cu siguranță! Mai ales pe voi, mămicilor de fetițe! Continuarea articolului AICI!

Vezi si: 8 fetițe cu păr special. Păr frumos și bogat din naștere | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni