Mămici și tătici celebri

Messi, campionul Argentinei, are 3 băieți și o familie superbă alături de soția lui, Antonela. Un episod tragic i-a adus împreună și i-a unit: „Iubesc fotbalul, dar familia e mai presus de toate” | Demamici.ro

Messi, campionul Argentinei, are 3 băieți și o familie superbă alături de soția lui, Antonela. Un episod tragic i-a adus împreună și i-a unit: „Iubesc fotbalul, dar familie e mai presus de toate”. Lionel Messi, fotbalistul cel mai titrat al momentului după ce a adus trofeul Argentinei la Cupa Mondială de la Qatar, are 35 de ani și, cu siguranță, multe motive de mândrie.

A doborât orice record și a devenit oficial jucătorul cu cele mai multe trofee în palmares, din toate timpurile, însă succesul de pe teren nu ar însemna nimic pentru Messi, dacă nu ar fi așteptat acasă de familia lui frumoasă.

Messi, campionul Argentinei, are 3 băieți și o familie superbă alături de soția lui, Antonela

Lionel Messi este căsătorit de 13 ani cu frumoasa lui soție Antonela și au împreună 3 băieți. Povestea lor este una aparte, mai ales că cei doi se cunosc încă de când erau niște copii care se jucau în Rosario, orașul lor natal din Argentina.

În perioada adolescenței, prietenia dintre ei s-a rupt după ce Messi a semnat un contract cu Barcelona și a trebuit astfel să se mute în Spania pentru a-și urma visul.

Ceva ani mai târziu, în 2005, prietena cea mai bună a Antonelei a murit într-un accident rutier, iar Messi a revenit în orașul natal pentru a-i fi alături, să o consoleze.
Așa s-a reaprins povestea lor de iubire, iar tânăra a decis să lase tot în urmă și să-l urmeze în Spania.

Ne cunoaștem de mult timp, mă cunoaște perfect, știe cum să mă ajute să trec peste orice moment, mai ales peste cele rele. Este o persoană care practic nu are zile proaste, este mereu bine dispusă și este o parteneră spectaculoasă.”, a declarat Messi într-un interviu mai vechi, potrivit CNN Espanol.

Lionel Messi și Antonela au 3 copii. Fotbalistul este un tătic dedicat

La Cupa Mondială din 2010 din Africa, toată lumea avea să o cunoască pe Antonela ca fiind, oficial, femeia care îl face cel mai fericit pe legendarul fotbalist. În anul 2012, au devenit pentru prima dată părinții unui băiețel, Thiago.

Relația lor a devenit tot mai puternică pe măsură ce se descopereau ca părinți și ca familie.

Trei ani mai târziu, în anul 2015, povestea lor de iubirea avea să nască un al doilea membru al familiei. Tot un băiețel, Matteo, cel care a moștenit cel mai mult personalitatea și caracterul puternic al tatălui său.
În 2019, Antonela a adus pe lume cel de-al treilea copil al lor, Ciro, și se bucură acum de familia lor și cei trei băieți.

Și-ar fi dorit să fie și tatăl unei fetițe, însă cei doi nu spun „Nu” unui al patrulea copil pe viitor.

„Ciro abia acum începe să meargă în picioare. Eu și Antonela ne-am dori să avem și o fată, dar vom vedea, este încă devreme.”, spunea el când al treilea fiu era încă bebeluș.

Juniorii lui Messi sunt pasionați de fotbal, iar tatăl lor le este idol.

Atunci când nu se află pe terenul de fotbal sau în cantonament, Lionel Messi se dedică întru totul familiei sale. Băieții mai mari sunt atrași și ei de fotbal și își urmăresc tatăl cu sufletul la gură la fiecare meci.

„Amândurora le place foarte mult fotbalul. Thiago înțelege mai mult pentru că este mai mare și poate discuta despre tot ce ține de joc. Este foarte implicat. Întotdeauna sunt greu de digerat înfrângerile și performanțele slabe, dar Thiago mă obligă să comentez ce s-a întâmplat și să explic de ce nu am câștigat. Vorbim mult mai mult acum.”, a spus el pentru Marca.

Duminică, în ziua în care Argentina a luat trofeul Cupei Mondiale de Fotbal, după ce a învins Franța, Messi a celebrat momentul glorios cu lacrimi în ochi alături de familia lui. Antonela și cei doi băieți ai lor mai mari s-au aflat în tribune și și-au urmărit tatăl cum a marcat două goluri la poarta francezilor, iar apoi l-au îmbrățișat pe teren în aplauzele tuturor.

Vezi și: Campion mondial și european la șah la doar 8 ani. Nicolas e din Iași și e de o inteligență sclipitoare | Demamici.ro

Vezi și: Copil geniu la doar 9 ani. El este baietelul care in decembrie va absolvi facultatea | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

6 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

6 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

o săptămână