Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” | Demamici.ro

Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” Cameron Diaz a interpretat de-a lungul anilor numeroase roluri în filme, însă niciunul nu i-a stârnit mai multă emoție ca cel pe care îl trăiește acum, în viața reală: rolul de mamă.

Actrița a devenit mamă la începutul lui 2020 și până de curând a preferat să rămână discretă cu informațiile despre venirea pe lume a fetiței sale.

Invitată în emisiunea „The Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon, actriţa a mărturisit că odată cu naşterea micuţei în casa ei: „E raiul pe pământ! Efectiv fiecare zi trece extrem de repede… iar ea nu mai e același bebeluș de ieri. Unde-i ziua de ieri?

Ziua de ieri s-a dus, iar astăzi e o nouă zi și mâine va fi o nouă zi, iar ea e cu totul altfel.”, a declarat Cameron.

„Dar e atât de plăcut să vezi și să iei parte la acest proces de creștere. E uimitor. E cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată mie și lui Benj. Suntem atât de fericiți”, a mai spus actrița.

Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”

Cameron Diaz și soțul ei Benji Madden sunt căsătoriți din 2015, iar pentru ei, anul 2020 a venit și cu surprize plăcute.

Împreună, se bucură acum de viața de părinți și minunea pe care o au împreună: micuța Raddix.

„Iubesc să fiu mamă. Sunt extrem de recunoscătoare și de fericită. E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și sunt foarte norocoasă că îl am alături pe Benji. Este minunat. Sunt absolut încântată”, a spus actriţa.

Viaţa ei nu s-a schimbat foarte mult odată cu distanţarea socială, pentru că venirea pe lume a fiicei ei le schimbase deja modul de a trăi.

„Oricum trăiam într-un soi de carantină, având un copil de doar trei luni și jumătate. Viața mea a fost extrem de liniștită în ultima perioadă. Experiența maternității pare să vină și cu mai multă înțelepciune și răbdare pe măsură ce înaintăm în vârstă.”, a mai povestit Cameron Diaz într-un live pe Instagram.

Cei doi soți se bucură în fiecare moment de noua lor viață și au rolurile bine stabilite în ceea ce privește organizarea în familie.

„Sunt foarte norocoasă că este tatăl copilului meu. Este incredibil. El o adoarme pe Raddix, în timp ce eu pregătesc cina și mă bucur de un pahar de vin roșu”,a mai declarat actrița.

Vezi si: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni