Mamă cu 15 copii, din care 3 serii de gemeni, se pregătește să aducă pe lume bebe nr. 16: „Sunt cea mai fericită când sunt însărcinată” | Demamici.ro

Mamă cu 15 copii, din care 3 serii de gemeni, se pregătește să aducă pe lume bebe nr. 16. Mamă cu 15 copii, la doar 38 de ani. Este povestea lui Patty Hernandez, o mămică din SUA care și-a petrecut peste un deceniu din viață fiind însărcinată.

Cu cel de-al 16-lea bebeluș aflat pe drum, Patty Hernandez și soțul ei, Carlos Hernandez, nu pot decât să se bucure că familia lor se va mai mări cu încă un membru.

Mamă cu 15 copii, din care 3 serii de gemeni, se pregătește să aducă pe lume bebe nr. 16

Patty Hernandez a rămas din nou însărcinată la doar 3 luni după ce născuse ultima dată și erau ferm convinși că nu se va mai întâmpla din nou.

Potrivit dailymail.co.uk, cuplul refuză să folosească contracepția și toate activitățile lor zilnice se învârt în jurul celor mici.

Din cei 15 copii, Patty a adus pe lume 10 fete și doar 5 băieți. Printre aceștia, se numără și 3 seturi de gemeni, iar toate numele copiilor încep cu inițiala „C”, cel mai mare copil având vârsta de 12 ani.

„De obicei rămân din nou gravidă la 3 luni după ce am născut”

Deși haosul este la ordinea zilei la ei în casă, iar viața cu 15 copii este una zgomotoasă, mămica se bucură de familia ei și nu ar schimba nimic. Și, mai mult, a ajuns să se simtă cel mai bine în pielea ei atunci când este însărcinată.

„Am o tonă de haine de spălat în permanență. Asta înseamnă cel puțin 5 ore de împăturit haine, o dată la 2 zile. Pun la spălat cam de 4 ori pe săptămână. Când copiii se joacă își lasă mereu jucăriile împrăștiate pe podea, deci trebuie să strâng și după ei. Și da, copiii țipă, copiii plâng, însă pentru noi e o binecuvântare să îi avem cu noi, să fim o familie.

Cel mai dificil e atunci când vin acasă cu bebelușul nou-născut, în primele 3 luni. Cel mai mult îmi place atunci când sunt însărcinată. De obicei rămân din nou gravidă la 3 luni după ce am născut ultima dată”, a povestit Patty Hernandez presei internaționale.

O zi din viața unei mame cu 15 copii

Patty Hernandez a recunoscut că stârnește mereu reacții de uimire din partea necunoscuților, atunci când le spune câți copii are.

„Toată lumea e șocată de numărul de sarcini pe care le-am avut, mai ales că am și o conformație minionă”.

Diminețile în familia lor încep de regulă la ora 8:00, atunci când Patty se trezește și pregătește micul dejun pentru familie: cereale cu lapte sau clătite.

După masă, toți copiii practică un moment devoțional ce implică recunoștință prin rugăciune, cântec sau citirea unei rugăciuni în familie.

În timp ce autobuzul școlii se oprește în fața lor să-i ia pe copiii cei mari, Patty rămâne acasă cu cei mici și se ocupă și de treburile gospodărești.

„Încerc să profit de timpul petrecut de ei la școală pentru că atunci am cel mai mult timp liber. Dacă am o programare la medic îi iau pe toți cei mici după mine”.

La ora 18:00, imediat după ce se întorc și copiii mai mari de la afterschool, unde își fac temele, întreaga familie servește cina împreună. Printre preferințele lor se regăsesc adesea: paste, ouă, salată, fasole.

În general, costurile pentru mâncare ajung la 500$ pe săptămână în familia lor.
După cină, Patty, soțul ei și copiii continuă activitățile în familie, care implică de obicei joacă, lectură și rugăciunea de seară.

Vezi si: A nascut 10 copii in 10 ani: „Ador sa fiu insarcinata!” O zi din viata unei mamici eroine | Demamici.ro

Vezi si: Georgiana Vacaru are 42 de ani si 20 de copii: „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

2 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni