Lumea poate fi un loc infricosator, puiule, dar tu esti linistea mea | Demamici.ro

„Copilasul meu,

Esti atat de mic… si asa iti sunt si grijile. As vrea ca lucrurile sa ramana la fel pentru tine toata viata. Ingrijorarile sa fie mici…

Stiu ca rabdarea imi este finita si ca in ultima perioada ma incrunt cam des. Iti multumesc pentru toleranta si rabdarea ta. Mi-am strans lucrurile de pe birou intrebandu-ma cand le voi mai folosi. Mi-am pus echipamentul pentru sala deoparte.

Stiu ca si tie iti e dor de AFARA. Stiu ca ti-ar placea sa mergi la piscina sau sa te joci in parc. Mereu ma intrebi cat mai este? Cat mai trebuie sa asteptam inchisi in case… Am ajuns sa ne fie dor de rutina noastra zilnica si sa ne intrebam cand putem sa intram din nou in ea.

Ceea ce pot sa-ti spun cu siguranta este ca ma vei vedea pe mine in fiecare zi. Si sunt extrem de recunoscatoare ca nu trebuie sa intreb cand te pot vedea din nou.

Cateii sunt aici, cu noi. Te poti juca cu ei. Stiu cat ii iubesti. Sunt recunoscatoare ca putem lua micul dejun, ca putem manca pranzul si cina impreuna. Sunt recunoscatoare pentru ca frigiderul e plin si avem apa din belsug.

Lumea poate fi un loc infricosator, puiule, dar tu esti linistea mea

Ne lipsesc petrecerile pentru zilele de nastere, dar si mai mult ne lipsesc cei dragi. Suntem intr-o perioada de sacrificiu. Imi fac griji in fiecare zi. Ma gandesc: „Oare va exista un pat gol in spital peste cateva luni cand va trebui s-o aduc pe lume pe surioara ta?”.

Ma intreb daca doctorul care imi monitorizeaza sarcina va putea fi alaturi de mine, asa cum a fost in ziua in care te-am adus pe tine pe lume.

Ma ingrijorez cand vad cat de multe persoane nu iau carantina in serios. Ma ingrijorez cand stiu ca tatal tau transporta oameni bolnavi si vine acasa la noi. Ma ingrijorez pentru familia noastra si pentru toti prietenii. Ma ingrijorez pentru batrani si pentru cei vulnerabili.

Dar acum, chiar in clipa asta, suntem noi doi: tu si cu mine si sunt extrem de recunoscatoare pentru tot ce avem.

Lumea poate fi un loc infricosator, puiule, dar tu esti linistea mea.

Perioada asta este o oportunitatea de a te invata ce inseamna altruismul si grija fata de ceilalti. Indiferent de cat de mult iti doresti sa mergi in parc sau sa iti vezi prietenii, raspunsul este „nu”. Trebuie sa ne protejam si sa-i protejam pe ceilalti.

Cand vom merge la cumparaturi ne vom limita doar la alimentele de necesitate si nu vom goli rafturile facand stocuri inutile. Pentru ca ne pasa de ceilalti. Tatal tau va continua sa mearga la munca si sa ajute pentru ca ne pasa de ceilalti.

Daca pana acum mai mult vorbeam despre altruism, despre curaj, bunatate si recunostinta – acesta este un moment foarte bun in care poti sa vezi ce inseamna toate aceste lucruri.

Pieptul meu e incordat si teama e mare, insa seara, dupa ce iti fac baie si te pun in pat, ma calmez. Te iau in brate. Iti simt mirosul de lavanda din par si respiratia calda. Surioara ta loveste in burtica, iar eu va imbratisez pe amandoi. Indiferent de incertitudinea din vietile noastre, eu imi gasesc linistea aici, alaturi de voi.

In timp ce vad cum adormi, inima mi se umple de recunostinta pentru ca suntem sanatosi si pentru ca suntem impreuna.

Vezi si: Tine-ti copilasul la piept, cand toti iti spun sa nu-l mai alinti atat! | Demamici.ro

Vezi si: I-am dat viata fiicei mele, dar de fapt ea mi-a daruit mie VIATA | Demamici.ro

Vezi si: Catre fiica mea: „Esti viata si lumea mea toata!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

20 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni