Leon s-a ridicat pentru prima data singur. Reusita enorma pentru baietelul lui Kamara VIDEO | Demamici.ro

Leon, baietelul lui Kamara, se afla in Turcia, acolo unde urmeaza un tratament special cu celule stem. Interventiile sunt menite sa-l ajute sa aiba o copilarie cat mai aproape de normalitate in care baietelul sa poata merge, explora si bucura de lucruri asa cum fac si ceilalti copii de varsta lui.

Primul transfer de celule stem a fost facut la jumatatea lunii mai. Recent, Leon a trecut si prin al treilea tratament de acest tip. Concomitent cu transferurile de celule stem, Leon face si sedinte de fizioterapie.

Din fericire, micutul coopereaza foarte bine, iar tratamentul da primele rezultate. Fiul lui Kamara a reusit pentru prima data in viata lui sa se ridice in sezut.

„Vestea care a venit astăzi de la Kamara ne-a bucurat foarte, foarte mult. Noi toți am crezut în șansa lui Leon de a avea o viață normală. Am pus sufletul să îl ajutăm și iată că primim primul semn că suntem pe drumul cel bun.

Tratamentul cu celule stem, pe care Leon îl realizează în #Turcia este abia la jumătate și va continua. Leon este o minune de copil, un luptător care ne dă lecții de viață!

Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și sprijină acest caz. Bravo, Leon! Felicitări, Kamara! Ești un tată de nota ZECE!”, se arata pe pagina de Facebook a Asociatiei Ensar Duman.

Momentul in care Leon s-a ridicat pentru prima data in sezut

Kamara a surprins intr-un video emotionant momentul in care Leon s-a ridicat pentru prima data in sezut. Micutul a constientizat reusita sa si s-a bucurat la maximum de progresul pe care l-a facut.

„Kamara: Leon s-a ridicat pentru prima oara, pentru prima oara in viata lui, Leonul meu s-a ridicat in fund. Leon, ai reusit sa te ridici pentru prima oara.

Leon: Incredibil. Tata. Bravo. Tata, eu ridicat singur”

Leon sufera de paralizie cerebrala

Leon sufera de o forma de paralizie cerebrala. Micutul cantareste doar 10 kg la 5 ani. Nu poate merge si nu-si poate folosi decat o manuta.

Baietelul lui Kamara a fost nascut la 36 de saptamani, iar la scurt timp dupa venirea pe lume a suferit un stop cardio-respirator. Baietelul are nevoie de supraveghere permanenta.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână